ΠΑΟΚ

Μάτος: "Σε τέτοιο γήπεδο, δεν πας στην τεχνική"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ, Λέο Μάτος, στέκεται στα στοιχεία που θα δώσουν στην ομάδα του την τρίτη διαδοχική εκτός έδρας νίκη στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Λεονάρντο Ντε Μάτος μίλησε στη κάμερα των καναλιών "Novasports" με αφορμή το παιχνίδι της Δευτέρας ανάμεσα στον ΠΑΣ και τον ΠΑΟΚ στο "Ζωσιμάδες" και στάθηκε στις συνθήκες του αγωνιστικού χώρου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα: " Είναι ένα γήπεδο που δεν γνωρίζω, καθώς δεν έχω ξαναπαίξει εκεί, αλλά ξέρω ότι τα παιχνίδια εξαρτώνται από εμάς. Αν παίξουμε όπως πρέπει και είμαστε προσεκτικοί στις αντεπιθέσεις του αντιπάλου, γιατί θεωρώ πως έτσι θα παίξει ο γηπεδούχος, πιστεύω ότι θα έχουμε τις ευκαιρίες μας για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θεωρώ πως είναι ένα παιχνίδι, όπως όλα, που θα κριθεί από την δική μας απόδοση".

Για το τι θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα οι παίκτες για να πάρουν αποτέλεσμα σε ένα κακό γήπεδο, όπως αυτό στους "Ζωσιμάδες": "Σίγουρα όταν παίζεις σε ένα τέτοιο γήπεδο, και είσαι ομάδα που δημιουργεί ποδόσφαιρο είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Δεν μπορείς να πας τόσο το παιχνίδι στην τεχνική, αλλά πρέπει να είσαι το ίδιο επιθετικός, να πιέσεις τον αντίπαλο και να εκμεταλλευτείς τα λάθη του.

Και στον Λεβαδειακό το γήπεδο δεν ήταν καλό, καθώς είχε τρύπες και μπαλώματα, αλλά παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και πήραμε την νίκη, με ένα γκολ στο τέλος. Πρέπει να είσαι προσηλωμένος στο παιχνίδι και να πιέζεις για 90 λεπτά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πιάνει τις 200 συμμετοχές ο Αθανασιάδης
Γιατί δεν είναι πιθανό να φύγει ο Περέιρα
Ίβιτς: "Να πάρουμε πίσω τους βαθμούς που χάσαμε στην Τούμπα"
Όλα καλά με τον Κρέσπο στον ΠΑΟΚ, πρόβλημα με Βελλίδη
Ερευνα για τον Σρτζαν Μιγιαΐλοβιτς
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ