ΠΑΟΚ

Μάτος: "Πρώτος στόχος η πρόκριση στους ομίλους του Europa League"

Μάτος: "Πρώτος στόχος η πρόκριση στους ομίλους του Europa League"
EUROKINISSI SPORTS

Ο Λέο Μάτος μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 ύστερα απ' την πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Ολίμπικ, τονίζοντας πως πρωταρχικός στόχος του "Δικεφάλου" είναι η είσοδος στους ομίλους του Europa League.

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Λέο Μάτος μίλησε στον Sport24Radio 103,3 μετά την πρόκριση του Δικέφαλου στα playoffs του Europa League.

Ο Βραζιλιάνος μπακ υποστήριξε πως η ομάδα του πραγματοποίησε ένα καλό παιχνίδι κόντρα στην Ολίμπικ, παραδέχθηκε πως αισθάνεται ένας απ' τους ηγέτες του ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε πως πρωταρχικός στόχος είναι η πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ολίμπικ και την πρόκριση στα playoffs του Europa League: "Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Ελπίζω ότι εμείς θα συνεχίσουμε σε αυτό το επίπεδο, σε αυτούς τους ρυθμούς, ότι θα μπορέσουμε να κάνουμε καλά παιχνίδια και στην επόμενη φάση. Όταν παίζουμε καλά και κερδίζουμε, παίρνουμε αυτοπεποίθηση και είναι κάτι που το χρειαζόμαστε ενόψει των playoffs".

Για το αν νιώθει ότι φέτος θα έχει ηγετικό ρόλο στην ομάδα: "Ναι, νιώθω ένας από τους ηγέτες, όμως δεν είμαι ο μοναδικός. Η ομάδα έχει αρκετές προσωπικότητες όπως για παράδειγμα ο Μαλεζάς και ο Κρέσπο στην άμυνα. Ξέρω πως εγώ αλλά και όλοι θα πρέπει να είμαστε ηγέτες και το να είσαι ηγέτης σημαίνει να είσαι υπεύθυνος διότι έχει περισσότερες ευθύνες".

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ: "Θα πρέπει πρώτα να δούμε τα παιχνίδια που έχουμε στην Ευρώπη. Κάναμε δυο παιχνίδια που μας έδωσαν την πρόκριση στην επόμενη φάση και τώρα θα πρέπει να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι για να μπορέσουμε να βρεθούμε στη φάση των ομίλων που είναι σημαντικό για μας. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ σημαντικό για μας αλλά χρονικά το πρώτο που μας ενδιαφέρει είναι η πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Βέβαια, αυτή τη χρονιά και το πρωτάθλημα είναι πολύ σημαντικό και θα δώσουμε εκεί το βάρος στη συνέχεια".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ