ΠΑΟΚ

Μάτος, Πρίγιοβιτς τα πιο βαριά "χαρτιά"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Το φινάλε του πρώτου γύρου βρήκε τον ΠΑΟΚ να διαθέτει την καλύτερη άμυνα και το απόλυτο νικών στην έδρα του. Μαζί και ορισμένους απο τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος. Το Sport24.gr αναλύει.

Ο ΠΑΟΚ συγκατοικεί με την ΑΕΚ στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας έχοντας συγκεντρώσει 31 βαθμούς, έναν λιγότερο από τον Ολυμπιακό. Διαθέτει την καλύτερη άμυνα με 7 γκολ παθητικό και είναι η μόνη ομάδα με το απόλυτο νικών στην έδρα της (7 στα 7) και πρώτος στα κλεψίματα με 339. Όλα αυτά στο φινάλε του πρώτου γύρο και με σημαντική συμβολή συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών.

Κάνοντας την καταγραφή των πρώτων στις βασικές στατιστικές κατηγορίες έχουμε την ακόλουθη εικόνα:

Χρόνος συμμετοχής: Λέο Μάτος (14 ματς, 1324 λεπτά)

Σκόρερ: Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς (6 γκολ)

Ευστοχία: Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς (6 γκολ σε 18 τελικές)

Τελικές προσπάθειες: Δημήτρης Πέλκας (24)

Ασίστ: Αντρέ Βιεϊρίνια (4)

Πάσες: Λέο Μάτος (94)

Λάθη: Τζάλμα Κάμπος (52)

Κλεψίματα: Λέο Μάτος (31)

Φάουλ υπέρ: Ομάρ Ελ Καντουρί (24)

Φάουλ κατά: Γκόικο Τσίμιροτ (23)

Όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει, περισσότερο απ' λα τα υπόλοιπα "παίζουν" δύο ονόματα: Του Λέο Μάτος που προηγείται σε τρεις κατηγορίες, αλλά και του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς που αν και πέμπτος σε χρόνο συμμετοχής στον ΠΑΟΚ, είναι δεύτερος σκορερ στο πρωτάθλημα (μαζί με Γέντρισεκ και Φορτούνη) με 6 τέρματα και ο πιο εύστοχος ποδοσφαιριστής της Λίγκας, αφού τα έχει σημειώσει σε 18 τελικές.

Από 'κει και πέρα, πολύ ψηλά σε διάφορες κατηγορίες στατιστικής βρίσκεται ο Πέλκας, ενώ ελπιδοφόρα μηνύματα από τα πρώτα του ματς αφήνει ο Πασχαλάκης (μαζί με το Κύπελλο μετρά πέντε ματς χωρίς να έχει δεχθεί γκολ).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ