ΠΑΟΚ

Μάτος: Μία πρόταση 1,8 εκατ. ευρώ έφερε ανανέωση!

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Το Sport24.gr αποκαλύπτει το παρασκήνιο της επέκτασης συμβολαίου του Λέο Μάτος στον ΠΑΟΚ. Πριν δυο μήνες έκλεισε η συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή.

Ο Γιώργος Σαββίδης έκανε γνωστή την συμφωνία για επέκταση συμβολαίου στον Λέο Μάτος μέχρι το καλόκάιρι του 2021 μέσω live μετάδοσης στο instagram.

Αυτή, όμως, δεν επιτεύχθηκε τώρα, αλλά πριν δύο μήνες. Δεν είχε ανακοινωθεί γιατί στον ΠΑΟΚ είχαν αποφασίσει να δηλώσουν το νέο συμβόλαιο τον Ιανουάριο και μένει να φανεί αν θα αλλάξουν την αρχική απόφασή τους μετά τις αποκαλύψεις.

Ο Βραζιλιάνος έχει ήδη υπογράψει και έχει ενδιαφέρον το γιατί οι άνθρωποι του Δικεφάλου οδηγήθηκαν άρον-άρον σ' αυτή την απόφαση.

Όπως αποκαλύπτει το Sport24.gr, η απόφαση πάρθηκε λόγω των "σειρήνων" που ηχούσαν έντονα γύρω από τον Βραζιλιάνο μπακ και -κυρίως- λόγω της πρότασης που έφτασε το καλοκαίρι στα γραφεία της Τούμπας από ομάδα του Μεξικού. Ήταν μία πρόταση για πώληση των δικαιωμάτων του 31χρονου μπακ από τον ΠΑΟΚ ύψους 1.8 εκατ. ευρώ.

Ο Ιβάν Σαββίδης και οι συνεργάτες του πείστηκαν ότι θα έπρεπε να "δέσουν" τον Βραζιλιάνο πριν έρθει το επόμενο καλοκαίρι, όταν και θα έμπαινε στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και έτσι έγινε.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ