ΠΑΟΚ

Μάτος: "Ξέρουμε τι μας περιμένει κόντρα στην Κέρκυρα"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Λέο Μάτος παρέλαβε το βραβείο του MVP της 14ης αγωνιστικής και έκανε την ανασκόπηση του πρώτου εξαμήνου του στον ΠΑΟΚ.

Ο Λέο Μάτος ήταν ο νικητής του διαγωνισμού που αφορούσε τον πολυτιμότερο παίκτη της 14ης αγωνιστικής, και παρέλαβε το βραβείο του πριν από την έναρξη της τελευταίας προπόνησης του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο την Κέρκυρα.

Στο πλαίσιο της βράβευσης, σχολίασε τόσο το επερχόμενο παιχνίδι της ομάδας του και την κλήρωση για τους 32 του Europa League.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για το ματς με την Κέρκυρα: "Και ο προπονητής αλλά και τα υπόλοιπα μέλη, μας έχουν μιλήσει για το παιχνίδι αυτό. Ξέρουμε το τι θα μας περιμένει. Η Κέρκυρα είναι μια αξιόλογη ομάδα, δυνατή στην έδρα της, και έχουμε συζητήσει για το τι θα πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε τη νίκη που τόσο θέλουμε".

Για τα παιχνίδια με την Σάλκε: "Παρακολουθώ το Γερμανικό πρωτάθλημα και γνωρίζω την Σάλκε. Ξέρω ότι είναι μία δυνατή ομάδα. Αν κάνουμε το παιχνίδι μας και είμαστε συγκεντρωμένοι δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο, είτε είναι η Σάλκε είτε ακόμη πιο δυνατή ομάδα".

Για το πρώτο του εξάμηνο στον ΠΑΟΚ: "Στους πρώτους έξι μήνες της σεζόν, είχαμε και θετικές και αρνητικές στιγμές. Εύχομαι, μέχρι το τέλος της σεζόν, να έχουμε μόνο θετικές στιγμές, και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ