ΠΑΟΚ

Μάτος: "Ήμασταν καλύτεροι και έπρεπε να κερδίσουμε"

Μάτος: "Ήμασταν καλύτεροι και έπρεπε να κερδίσουμε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βραζιλιάνος άσος του ΠΑΟΚ και σκόρερ του "χρυσού γκολ" των γηπεδούχων, Λέο Μάτος, τόνισε μετά το ματς με την ΑΕΚ ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη και έπρεπε να πάρει τη νίκη.

Ο σκόρερ του χρυσού γκολ του ΠΑΟΚ, Λέο Μάτος, μετά το τέλος της αναμέτρησης μιλώντας στην κάμερα της "NOVA" ήταν πολύ χαρούμενος για το γκολ που σημείωσε και τόνισε ότι βάση ευκαιριών ο ΠΑΟΚ δικαιούταν τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ.

Σου έχει τύχει ξανά να πετυχαίνεις γκολ στο τελευταίο λεπτό ενός αγώνα;
"Είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει κάτι τέτοιο σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Ήταν ένα ματς στην Ουκρανία όταν έπαιζα στα χαφ που είχε συμβεί ξανά αλλά κόντρα σε μια μικρή ομάδα. ΄Ήταν ένα σφιχτό παιχνίδι και ευχαριστώ τον θεό που με αξίωσε να βάλω το γκολ".

Έχει γίνει αρκετή συζήτηση ότι ο ΠΑΟΚ θέλει πολλές ευκαιρίες για να βάλει ένα γκολ, έχει να δώσει κάποια συμβουλή στους επιθετικούς του ΠΑΟΚ;
"Έχουμε επιθετικούς με μεγάλη ποιότητα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, πολλές φορές χάνεις τα πάντα. Πιστεύω ότι αυτό σε παίκτες με τέτοια ποιότητα μπορεί να συμβεί αλλά γυρνάει μόνο του".

Με βάση τις ευκαιρίες θεωρείς πως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία;
"Όχι πιστεύω ότι αξίζαμε τη νίκη με βάση τις ευκαιρίες δημιουργήσαμε περισσότερες. Ήμασταν επικίνδυνοι και απειληθήκαμε ελάχιστα. Ήμασταν καλοί σε όλη την διάρκεια του αγώνα και σκοράραμε στο τέλος".

Είναι και το πρώτο γκολ που πετυχαίνει ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο, το είχατε συζητήσει αυτό καθόλου με τον προπονητή σας;
"Όχι δεν είναι κάτι το οποίο έχουμε συζητήσει, θεωρώ ότι είναι απλά σύμπτωση που μπήκε σήμερα το γκολ. Θεωρώ ότι σε πολλά ματς μπήκαμε πολύ δυνατά, με πολλές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο και μετά αθλητικά λογικά δεν ήμασταν σε καλή κατάσταση. Σήμερα είχαμε σωστή διαχείριση σε όλο το ματς".

Έχεις προλάβει την μπάλα στην τελευταία φάση;
"Δεν μπορώ να σας πω. Είμαι σε μια φάση που είμαι σε φουλ ρυθμό, προσπάθησα να την προλάβω δεν ξέρω αν το έκανα, δεν το έχω δει ακόμα, θα το δω και θα σας πω".

Κάνιας: "Δεν μπορούμε σε κάθε παιχνίδι να κερδίζουμε με 3-0"

Ο Ισπανός αμυντικός μέσος του ΠΑΟΚ, Χοσέ Κάνιας, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νίκη της ομάδας του, υποστηρίζοντας χαρακτηριστικά ότι δεν μπορεί αυτή να "κερδίζει σε κάθε παιχνίδι με 3-0".

"Νιώθω τέλεια μετά τη νίκη. Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι, ένα ντέρμπι που είχε έντονο ρυθμό, πολύ πάθος και δε μπορούμε σε κάθε παιχνίδι να κερδίζουμε 3-0. Μακάρι να μπορούσαμε. Αξίζαμε τη νίκη και την πήραμε έστω και με καρδιοχτύπι στην τελευταία φάση. Η ΑΕΚ μας δυσκόλεψε πάντως αρκετά. Χαίρομαι που είμαι εδώ, που βοηθάω. Θέλω να παίζω και γι αυτό μάχομαι. Είμαι χαρούμενος για το βραβείο που κέρδισα σήμερα", υποστήριξε ο Ισπανός μέσος.

Ροντρίγκες: "Σημαντική νίκη για την ψυχολογία μας"

Ο Γκάρι Ροντρίγκες από την πλευρά του επισήμανε ότι η νίκη του ΠΑΟΚ είναι σημαντική για ψυχολογικούς λόγους και χαρακτήρισε "τελικό" το ματς με την Καραμπάγκ.

Συγκεκριμένα δήλωσε: "Ήταν μια πολύ σημαντική για τη ψυχολογία μας νίκη. Με τον Ολυμπιακό παίξαμε καλά αλλά δεν κερδίσαμε. Σήμερα δε παίξαμε τόσο καλά όσο στο προηγούμενο παιχνίδι, αλλά καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Έχουμε μπροστά μας τώρα αναμέτρηση με την Καραμπάγκ που θα είναι "τελικός". Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη και σε αυτό το παιχνίδι ώστε να έχουμε το πάνω χέρι στην πρόκριση. Έχουμε συνηθίσει να παίζουμε τρία παιχνίδια την εβδομάδα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ