ΠΑΟΚ

Mάτος: "Γιατί όχι πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ..."

Mάτος: "Γιατί όχι πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ..."
Λέο Μάτος

Ο Λέο Μάτος αναφέρθηκε στην συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ τονίζοντας πως γνώριζε ότι ο "Δικέφαλος" είναι μεγάλη ομάδα ενώ υπογράμμισε πως είχε καλή εικόνα για τον Λούμπος Μίχελ (VIDEO).

Για την συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Λέο Μάτος στο "PAOK TV". O Bραζιλιάνος αναφέρθηκε στις προτάσεις που είχε, τόνισε πως ήξερε πως ο "Δικέφαλος" είναι μεγάλη ομάδα ενώ έκανε και το σχόλιό του για τον Λούμπος Μίχελ. Τόνισε πως είχε καλή εικόνα για τον τελευταίο και εξήγησε τι του είπε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάτος:

Για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ: " Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον ΠΑΟΚ, ένα μεγάλο κλαμπ. Μια γνωστή ομάδα στην Ευρώπη την οποία αντιμετωπίσαμε πέρυσι σε φιλικό και έτσι γνωρίζω αρκετά πράγματα. Μετά το τέλος της χρονιάς και τον τελικό του Europa League είχα προσφορές απο μεγάλες ομάδες για να φύγω από την Ντνίπρο αλλά όχι τόσο καλές στο οικονομικό και από αγωνιστικής πλευράς. Η Ντνίπρο είχε μεγάλα οικονομικά προβλήματα και είχα προτάσεις από μεγάλες ομάδες της Ουκρανίας, της Ρωσίας και του εξωτερικού. Αποφάσισα όμως να έρθω στον ΠΑΟΚ γιατί ήξερα λίγο τον κ. Μίχελ και όταν μου τηλεφώνησε και μου μίλησε ανοιχτά για την ομάδα, με ενδιέφερε γιατί γνώριζα ήδη πως ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και γνώριζα και για την πόλη. Ετσι πήρα την απόφαση να έρθω, δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά".

Για το τι του είπε ο Μίχελ: " Δεν γνώριζα άμεσα τον κ. Μίχελ αλλά ήξερα την δουλειά του. Μετά από αρκετά χρόνια στην Ουκρανία, όταν κάποιος κάνει καλή δουλειά όλος ο κόσμος το μαθαίνει και σχολιάζει θετικά. Ετσι λοιπόν είχα μια καλή εικόνα για τον κ. Μίχελ. Με ρώτησε αν έχω την διάθεση να έρθω, μου εξήγησε πώς δουλεύει η ομάδα, μου εξήγησε πως οι οπαδοί μας είναι θερμοί και πως στηρίζουν την ομάδα ως το τέλος. Με ρώτησε για το αγωνιστικό μου προφίλ, με ρώτησε που νιώθω καλύτερα να παίζω γιατί την τελευταία χρονιά αγωνίστηκα ως αριστερός πλάγιος. Του είπα πως δεν έχω πρόβλημα αλλά προτιμώ να αγωνίζομαι ως δεξί μπακ-χαφ. Μου είπε πράγματα που μου έδωσαν το κίνητρο να έρθω στον ΠΑΟΚ".

Για την θέση του: "Στις άλλες ομάδες που έπαιξα στην Ουκρανία οι προπονητές με εμπιστεύονταν και με χρησιμοποιούσαν σε κάθε θέση που είχε ανάγκη η ομάδα. Εγώ προτιμώ να παίζω ως δεξί μπακ-χαφ, εκεί νιώθω πιο άνετα αλλά αγωνίστηκα πέντε χρόνια ως δεξί εξτρέμ και την τελευταία χρονιά ως αριστερό μπακ-χαφ. Οπου χρειαστεί να παίξω, θα το κάνω και μπορώ να προσαρμοστώ στις απαιτήσεις κάθε θέσης. Οπου θέλει ο προπονητής λοιπόν...".

Για τις πρώτες του σκέψεις: "Περιμένω να βοηθήσω πολύ την ομάδα για να πετυχαίνει νίκες σε κάθε ματς. Επίσης να βοηθάω τους συμπαίκτες μου, να παίξω καλά και να κάνω μια καλή προετοιμασία ώστε να είμαι σε καλή κατάσταση για την σεζόν. Θα ήθελα να προκριθούμε στο Τσάμπιος Λιγκ καθώς είναι η πιο σημαντική διοργάνωση στην Ευρώπη. Εχω συνηθίσει να παίζω σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αυτό εύχομαι να γίνει και φέτος καθώς είναι καλό για την ομάδα και για τους παίκτες. Και γιατί όχι να τελειώσουμε την σεζόν ως πρωταθλητές στην Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ έχει μια δυνατή ομάδα που θα έχει σκοπό να χτυπήσει το ελληνικό πρωτάθλημα".

Για το μήνυμά του στον κόσμο: " Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον ΠΑΟΚ, γνωρίζω το κλαμπ και τους οπαδούς. Να περιμένουν από μένα όρεξη και διάθεση γιατί είναι ένας ποδοσφαιριστής που μάχομαι ως το τέλος. Αγωνίζομαι δυνατά, με καλή τεχνική, πάθος και μαχητικότητα. Πιστεύω πως στο τέλος της χρονιάς θα πουν πως ο ΠΑΟΚ έκανε μια πολύ καλή επιλογή όταν με πήρε ως παίκτη".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ