ΠΑΟΚ

Μάτος: "Δεν μπορώ να παίζω τζάμπα"

Μάτος: "Δεν μπορώ να παίζω τζάμπα"
Λέο Μάτος

Τι δηλώνει ο Λέο Μάτος για τη σχέση του με τη Ντνίπρο και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει, κάτι που θα αποτελέσει την "καθοριστική κίνηση" για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Τα δεδομένα στην υπόθεση Λέο Μάτος τα έχει αναλύσει α πό χθες το Sport24.gr. Ο Λούμπος Μίχελ έχει προχωρημένες επαφές με τον 30χρονο Βραζιλιάνο μπαο και περιμένει να λύσει το συμβόλαιό του με την Ντνίπρο για να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ στην απόκτησή του. Σε μερίδα του ουκρανικού Τύπου, με επίκληση ανεπίσημων πηγών του συλλόγου, ο Μάτος τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση της Ντνίπρο για να λύσει το συμβόλαιό του.

Μάλιστα, υπάρχει και μία διχογνωμία για αν χάρισε όλα τα οφειλόμενα η επέμεινε στο να πάρει μόνο τα δεδουλευμένα και όχι κάτι περισσότερο από το συμβόλαιό του που λήγει το 2018.

Θεωρούν, πάντως, ότι μέχρι το τέλος της σεζόν οι δύο πλευρές θα λύσουν κοινή συναινέσει τη συνεργασίας τους, αφού ο ιδιοκτήτης της Ντίπρο, Ιγκόρ Κολομόισκι δεν μπορεί να δώσει πειστικές λύσεις στα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου, με αποτέλεσμα όσο περνά ο καιρός να επιδεινώνονται.

Το πιο ενδιαφέρον απ' όλα όσα κυκλοφορούν γύρω από την υπόθεση Μάτος στην Ουκρανία είναι δηλώσεις του ίδιου του παίκτη σε δημοσίευμα με ημερομηνία 5 Μαΐου (την περασμένη Πέμπτη), στις οποίες πιστοποιεί το σοβαρό οικονομικό πρόβλημα στη σχέση του με την Ντνίπρο.Είπε στην ιστοσελίδα " ua-football.com" συγκεκριμένα:

"Τι μπορώ να κάνω; Δεν είμαι εδώ για να κατηγορήσω κανέναν για την κατάσταση, για τις πληρωμές που θα έπρεπε να είχαν γίνει. Μ' αρέσει να αγωνίζομαι σε μία ομάδα που συμμετέχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Στο μέλλον δεν ξέρω τι θα γίνει. Μετά την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος θα μιλήσω με τον εκτελεστικό διευθυντή της Ντνίπρο και θα τον ρωτήσω τι πρόκειται να γίνει. Θέλω να συνεχίζω να αγωνίζομαι με την Ντνίπρο, αλλά δεν μπορώ να παίζω τζάμπα".Αν βγει το συναινετικό διαζύγιο, τότε ανοίγει ο δρόμος για να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ στις τελικές επαφές με τον Μάτος.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ