ΠΑΟΚ

Μάτος: "Από την Αθήνα έρχονται να κερδίσουν με όχι αγωνιστικούς τρόπους"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λέο Μάτος υποστήριξε ότι ΑΕΚ κι Ολυμπιακός προσπαθούν να κατακτήσουν τον τίτλο εκτός γηπέδου και τόνισε ότι είναι υποχρέωση του ΠΑΟΚ να νικά, ακόμη κι αν του "αφαιρέσουν 500 βαθμούς".

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον "Arena" ο Βραζιλιάνος μπακ του ΠΑΟΚ, Λέο Μάτος, αναφέρθηκε την γεύση που του έχει αφήσει η αναμέτρηση με την ΑΕΚ, στον Ιβάν Σαββίδη αλλά και στο φινάλε της σεζόν, εκεί που όπως ανέφερε, στόχο του ΠΑΟΚ είναι οι νίκες μέχρι το τέλος, ανεξάρτητα από το αν θα επιβληθεί ποινή αφαίρεσης βαθμών.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε:

Έρχονται να κερδίσουν με τρόπους όχι αγωνιστικούς

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: "Ένιωσα στεναχώρια γιατί όπως φαίνεται οι ομάδες από την Αθήνα έρχονται να κερδίσουν το παιχνίδι με άλλους τρόπους και όχι αγωνιστικούς".

Για το ακυρωθέν γκολ επί της ΑΕΚ και πως ένιωσε: "Είχα στεναχωρηθεί πολύ, είναι κρίμα να μην τελειώνουν τα παιχνίδια. Εμείς είμαστε η καλύτερη ομάδα και παρόλα αυτά - ενώ πετυχαίναμε αυτήν την νίκη στο τελευταίο λεπτό - είδαμε το γκολ να ακυρώνεται. Δυστυχώς το ποδόσφαιρο παίζεται εκτός γηπέδου και ΑΕΚ και Ολυμπιακός προσπαθούν να κερδίσουν το πρωτάθλημα με άλλους τρόπους".

Δεν μπορεί να αλλάξει γνώμη μου για τον Σαββίδη

Για τη συνάντηση των αρχηγών με τον Ιβάν Σαββίδη: "Το μήνυμα ήταν να πούμε πως είμαστε όλοι μια ομάδα και θέλαμε να του δείξουμε πως κι εμείς είμαστε μαζί του. Όπως και αυτός μας στάθηκε σε πολλές στιγμές με την πιο πρόσφατη μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης που μας στήριξε, έτσι κι εμείς θέλαμε να τον στηρίξουμε".

Για την άποψη του για τον Ιβάν Σαββίδη και το πως προσπαθούν να τον παρουσιάσουν: "Εμείς εδώ γνωρίζουμε ποιος είναι. Έχει βοηθήσει πολύ την πόλη και τον ΠΑΟΚ. Ένα περιστατικό δεν μπορεί να αλλάξει την εικόνα μου για αυτόν. Μιλάω ρωσικά και συνεννοούμαστε, μιλάμε συχνά και μοιραζόμαστε πράγματα. Να έχει πάντα υγεία".

Για το αν νιώθει ότι τον αδικούν: "Ουσιαστικά είμαστε η καλύτερη ομάδα, έχουμε κερδίσει μέσα στο γήπεδο. Στο μυαλό μου είμαι πρώτος. Θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα επόμενα παιχνίδια και τα εξωαγωνιστικά τα αφήνω στους άλλους τα βγάλουν άκρη. Η Αθήνα προσπαθεί να μας το πάρει αυτό. Εμείς κοιτάμε τον εαυτό μας, να πάρουμε τα πέντε παιχνίδια".

Ας νικάμε κι ας μας αφαιρέσουν 500 βαθμούς

Για το κλίμα στα αποδυτήρια: "Το κλίμα είναι εξαιρετικό, όπως και πριν. Σίγουρα είχαμε στεναχωρηθεί λίγο, αλλά το ξεχνάμε. Εμείς κοιτάμε να πάρουμε τα παιχνίδια είναι υποχρέωση μας. Μετά αν θέλουν να αφαιρέσουν 500 βαθμούς από τον ΠΑΟΚ, πρόβλημα τους. Γιατί αυτό θέλουν, δεν έρχονται για να παίξουν ποδόσφαιρο".

Για την επιθυμία του να ανανεώσει και αν θα το κάνει σε περίπτωση μη κατάκτησης του πρωταθλήματος: "Δεν έχει αλλάξει καθόλου αυτή η άποψη. Δεν το είπα επειδή πηγαίναμε για πρωτάθλημα. Έχω δεθεί και είναι ένας οργανωμένος σύλλογος. Συνεχίζω να θέλω να ανανεώσω και αν θέλουν και οι άλλοι όλα καλά".

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο: "Να συνεχίσουν έτσι όπως είναι. Να μας στηρίζουν και να μας σπρώχνουν με την δύναμη τους. Μας δίνουν πάντα το κάτι παραπάνω. Έχει μεγάλη σημασία αυτό παίρνουμε δύναμη και έτσι έγινε και με την ΑΕΚ. Μας ώθησαν, δώσαμε τα πάντα και σκοράραμε, άσχετα το τι έγινε μετά. Χωρίς έκτροπα φυσικά έτσι όπως είναι τον τελευταίο καιρό".

Αντέχω και θα συνεχίζω να παίζω

Για το πως φαντάζεται το τέλος της σεζόν: "Να κερδίσουμε τα πέντε παιχνίδια στο πρωτάθλημα και να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε για να είμαστε πρωταθλητές. Και στο κύπελλο να κάνουμε ένα καλό δεύτερο παιχνίδι και να πάμε στον τελικό εκεί που δεν ξέρουμε ποιος θα είναι. Σκοπός είναι να πάρουμε και τους δύο τίτλους".

Για τις δικές του φετινές αποδόσεις: "Αντέχω και θα συνεχίζω να παίζω. Είναι επιλογή μου αυτό και μου αρέσει. Αυτό ήθελα να κάνω πάντα. Κάποτε έπαιζα τζάμπα και τώρα με πληρώνουν να παίζω, οπότε το σέβομαι αυτό και πρέπει να είμαι καλός. Αντέχω και θα αντέξω για πολύ ακόμα, είμαι επαγγελματίας. Μόνο με ταλέντο δεν κάνεις δουλειά.

Ερχόμαστε νωρίτερα φεύγουμε πιο αργά γιατί έτσι πρέπει να κάνουμε. Ο Βϊειρίνια παρότι δεν παίζει στην φυσική του θέση αποδίδει πολύ καλά γιατί είναι επαγγελματίας. Ελπίζω στο τέλος του πρωταθλήματος θα έχουμε πολλούς παίκτες στην καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος".

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: "Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω σε αγωνιστικούς ρυθμούς, ήμασταν πολλές εβδομάδες χωρίς παιχνίδια και αυτό είναι κακό γιατί σου κόβει τον ρυθμό, στεναχωριέσαι και βαριέσαι. Το παιχνίδι είναι αυτό που κάνει την διαφορά, οπότε ανυπομονώ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ