ΠΑΟΚ

Μάτος: "Αν μιλήσω ελεύθερα, θα με τιμωρήσουν για ένα χρόνο"

SUPERLEAGUE / ËÁÑÉÓÁ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ËÁÑÉÓÁ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

O Λέο Μάτος άφησε αιχμές για την απόφαση τιμωρίας του ΠΑΟΚ, υποστηρίζοντας πως έχει πίστη ότι η ομάδα θα δικαιωθεί στο τέλος και θα πάρει πίσω τους βαθμούς.

Ο μπακ του ΠΑΟΚ, Λέο Μάτος παραχώρησε συνέντευξη στα κανάλια Novasports ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ για την 25η αγωνιστική της Super League και άφησε αιχμές για την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ να τιμωρήσει με -3 βαθμούς την ομάδα του, για όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για το αν τον απασχολεί μόνο το αγωνιστικό: "Αν θα μπορούσα να μιλήσω ελεύθερα, θα με τιμωρούσαν για έναν χρόνο περίπου. Δεν θα το κάνω. Εμείς πρέπει να μιλάμε μόνο για τα όσα γίνονται στο γήπεδο. Οι παίκτες αγαπάμε την ασπρόμαυρη φανέλα. Θα πολεμήσουμε μέχρι το τέλος για να κατακτήσουμε τον τίτλο. Αν χρειαστεί θα ματώσουμε για τον ΠΑΟΚ".

Για το τι θα πει στους συμπαίκτες του πριν μπουν στο γήπεδο για να αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ: "Έχω μιλήσει ήδη με αυτούς, όπως και οι υπόλοιποι αρχηγοί. Προχωράμε ενωμένοι, κάνουμε την δουλειά μας και παλεύουμε μέχρι το τελευταίο παιχνίδι για να κατακτήσουμε τον τίτλο. Έμειναν έξι παιχνίδι ακόμα και θα κάνουμε τα πάντα για να τα κερδίσουμε".

Για το τι περιμένει από το ντέρμπι της Κυριακής: "Δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σε δύσκολη ομάδα, που παλεύει μέχρι το τελευταίο λεπτό. Είμαστε όμως και εμείς εξαιρετική ομάδα και θα δώσουμε τη μάχη μας. Δουλεύουμε σωστά, εκτελούμε τις οδηγίες του προπονητή και όλα θα κριθούν μέσα στο γήπεδο".

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο: "Ξέρω την σχέση της ομάδας με τους φιλάθλους. Είναι κάτι μαγικό. Μας δίνουν ενέργεια, είναι ο 12ος παίκτης και μας οδηγεί σε πολλά παιχνίδια. Έχω πίστη στους δικηγόρους και την διοίκηση, και πιστεύω θα δικαιωθούμε. Έχουμε έξι παιχνίδια. Τους θέλουμε δίπλα μας, έστω και από την τηλεόραση, να μας στηρίξουν για να πετύχουμε μαζί αυτά που θέλουμε".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας οπαδών του ΠΑΟΚ και στη Λευκωσία
Νέο ξέσπασμα Λουτσέσκου: "Νιώθουμε ότι μας έκλεψαν"
Οι πέντε υποψήφιοι για τα δυο "ασπρόμαυρα" βραβεία
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ