ΠΑΟΚ

"Ματιές" σε Τζαβέλλα από την Αταλάντα

"Ματιές" σε Τζαβέλλα από την Αταλάντα
Τζαβέλλας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τρεις φορές έχουν παρακολουθήσει από κοντά απεσταλμένοι της Αταλάντα τον Γιώργο Τζαβέλλα. Το Sport24.gr έχει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας έχει όλο το πακέτο για να "τραβήξει"' το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων. Είναι διεθνής και παράλληλα από τους παίκτες που έχουν σταθερή απόδοση και έχουν ξεφύγει από τη φετινή μετριότητα του ΠΑΟΚ.

Μετρά συνολικά 39 συμμετοχές και 2 γκολ με τη φανέλα του Δικεφάλου και αυτές οι επιδόσεις δεν περνούν απαρατήρητες.

Ειδικά για τους ανθρώπους της Αταλάντα που το τελευταίο διάστημα παρακολουθούν από πολύ κοντά τις επιδόσεις του. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Sport24.gr, απεσταλμένοι της ιταλικής ομάδας που βρίσκεται στη μέση της βαθμολογία της Serie A είδαν τον Γιώργο Τζαβέλλα αγωνιζόμενο σε παιχνίδια του ΠΑΟΚ και της Εθνικής. Σκάουτερ της ομάδας του Μπέργκαμο βρέθηκε στην Τούμπα, αλλά και στο Καραϊσκάκη, όπου είδε τον 28χρονο αμυντικό να σκοράρει με φάουλ κόντρα στο Μαυροβούνιο.

Η πιο πρόσφατη "κατασκοπεία" έγινε την περασμένη Κυριακή στη Νέα Σμύρνη, στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, μάλιστα, στις κερκίδες του γηπέδου των "κυανέρυθρων" βρέθηκε ένας από τους επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Αταλάντα.

Ο Τζαβέλλας έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2017, κάτι που σημαίνει πώς αν η Αταλάντα κινηθεί το καλοκαίρι για την απόκτησή του θα πρέπει να καταθέσει πρόταση στον ΠΑΟΚ.

Photo Credits: Action images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ