ΠΑΟΚ

Μάτια ΠΑΟΚ σε τέσσερις παίκτες στη Βουλγαρία

Μάτια ΠΑΟΚ σε τέσσερις παίκτες στη Βουλγαρία

Ποιοι είναι οι Μπεντόγια, Βάντερσον, Κεσέρου και Ναθαναήλ που είδαν τρεις απεσταλμένοι του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι Λέφσκι-Λουντογκόρετς σύμφωνα με δημοσίευμα.

Άλλο ένα μεταγραφικό θέμα "ανοίγει" για τον ΠΑΟΚ μέσα από τον βουλγαρικό Τύπο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας " standartnews.com", τρεις απεσταλμένοι του ΠΑΟΚ βρέθηκαν το Σάββατο στο "Γκιόργκι Ασπαρούχοφ" στη Σόφια για να παρακολουθήσουν το ντέρμπι ανάμεσα στη Λέφσκι και τη Λουντογκόρετς (έληξε 0-0) έχοντας τα βλέμματά τους στραμμένα σε τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Στον Ισπανό Μιγκέλ Μπεντόγια των γηπεδούχων και τους Βάντερσον, Κεσέρου και Νατάναελ των φιλοξενούμενων. Με βάση το δημοσίευμα, ο Σαββίδης θα πρέπει να... ξηλωθεί αν θέλει να αποκτήσει κάποιον από τους παίκτες της Λουντογκόρετς για να τον φέρει δίπλα στον Μπερμπάτοφ.

Μερικά στοιχεία για τους τέσσερις παίκτες:

Μιγκέλ Μπεντόγια

Πρόκειται για 30άχρονο, με ύψος 1.74μ. Ισπανό κεντρικό μέσο που αγωνίζεται τα δύο τελευταία χρόνια στη Λέφσκι και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι με την ομάδα της Σόφιας. Πέρυσι είχε 36 συμμετοχές με 9 γκολ και φέτος έχει 26-4 αντίστοιχα, σε όλες τις διοργανώσεις. Αρχισε την καριέρα του από τη Ράγιο Μαχανταχόντα, συνέχισε στη δεύτερη ομάδα της Χετάφε και πριν πάει Βουλγαρία, πέρασε για μία τριετία από τη Νουμάνθια. Ο ατζέντης του, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Βούλγαρων, είναι ήδη στη Βουλγαρία για να συζητήσει με τον πρόεδρο της Λέφσκι για το μέλλον της συνεργασίας του Μπεντόγια με την ομάδα, αλλά η σύζυγός του είναι αρνητική στην παραμονή στη γειτονική χώρα.

Μάτια ΠΑΟΚ σε τέσσερις παίκτες στη Βουλγαρία

Βάντερσον Κριστάλδο Φαρίας

Επιτελικός μέσος (αι με δυνατότητα να παίξει στα άκρα), αλλά Βραζιλιάνος. Στα 28 του, με ύψος 1.67,μ. παίζει από το 2014 στη Λουντογκόρετς.Πέρυσι έκανε 40 συμμετοχές και είχε 9 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, φέτος έχει 26 ματς και 7 τέρματα. Πέρασε από διάφορες βραζιλιάνικες ομάδες (Σένε, Ιράτι,Μπαρουέρι,Οέστι, Πορτουγκέσα) πριν πάει στη Βουλγαρία και έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Μάτια ΠΑΟΚ σε τέσσερις παίκτες στη Βουλγαρία

Νατάναελ Πιμιέντα

Ο 25χρονος Βραζιλιάνος με ύψος 1.66μ. αγωνίζεται και ως μπακ και ως χαφ στην αριστερή πλευρά. Άρχισε την καριέρα του από την Κουιάμπα το 2011, συνέχισε στην Ατλέτικο Παραναένσε και το περασμένο καλοκαίρι πήγε στη Λουντογκόρετς. Έχει αγωνιστεί σε 23 ματς με τη βουλγαρική ομάδα και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2018. Σύμφωνα με τους Βούλγαρους, είναι στο στόχαστρο της Σπόρτιγνκ Λισσαβώνας.

Μάτια ΠΑΟΚ σε τέσσερις παίκτες στη Βουλγαρία

Κλαούντιου Κεσέρου

Ο 29χρονος Ρουμάνος φορ με ύψος 1.80, έχει τη δυνατότητα να παίζει και στα άκρα, εκτός περιοχής. Πήγε στη Λουντογκόρετς το περασμένο καοκαίρι και σε 25 ματς σε όλες τις διοργανώσεις μετρά 13 γκολ, όλα στο Πρωτάθλημα, όπου είναι και δεύτερος σκόρερ. Άρχισε την καριέρα του από την Μπιχόρ στην πατρίδα του το 2002, πήγε στην δεύτερη ομάδα της Ναντ την επόμενη σεζόν και από έπαιξε στην πρώτη ομάδα. Πέρασε από Λιμπούρ, Τουρ, Ανζέ, Μπαστιά, τη Στεάουα Βουκουρεστίου, πριν πάει για ένα διάστημα στην Αλ Γκαράφα στο Κατάρ και καταλήξει στη Λουντογκόρετς. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2018.

Μάτια ΠΑΟΚ σε τέσσερις παίκτες στη Βουλγαρία
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ