ΠΑΟΚ

"Μαθήματα" και ποικίλο πρόγραμμα από Στέφενς

"Μαθήματα" και ποικίλο πρόγραμμα από Στέφενς

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Χουμπ Στέφενς αφού έδειξε βίντεο στους παίκτες του, είχε τετ α τετ μαζί τους, στη συνέχεια τους προπόνησε σε πολλούς τομείς.

Μετά την ανάλυση σε βίντεο των καλών και κακών στιγμών του προχθεσινού αγώνα, ο Χουμπ Στέφενς είχε τετ α τετ με πολλούς παίκτες αναλύοντας προσωπικά την εικόνα που έδειξαν στο παιχνίδι με τη Μέταλιστ.

Στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης (1/8) συμμετείχαν κανονικά όλοι οι ποδοσφαιριστές και το πρόγραμμα είχε ποικιλία. Η αρχή έγινε με προθέρμανση και ασκήσεις ισορροπίας και ενδυνάμωσης, υπό την επίβλεψη των γυμναστών.

Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές εξασκήθηκαν στην μεταβίβαση και την υποδοχή της μπάλας, πριν χωριστούν σε δυο γκρουπ και εξασκηθούν στην κυκλοφορία της μπάλας σε μικρό χώρο.

Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στα τελειώματα των φάσεων μετά από πλαγιοκόπηση. Το αυριανό (2/8) πρόγραμμα περιλαμβάνει μια πρωινή προπόνηση (9:30 Ν. Μεσημβρία) και το απόγευμα τον φιλικό αγώνα με τον Εθνικό Γαζώρου στις 20:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Αποστολή με... αναπληρωματικούς για Γάζωρο

Ο Χουμπ Στέφενς πήρε 18 παίκτες για το φιλικό της Παρασκευής (2/8) με την ομάδα των Σερρών. Δεν συμπεριλήφθηκαν οι βασικοί του αγώνα με τη Μέταλιστ.

Αποστολή χωρίς του βασικούς του ματς με τη Μέταλιστ ανακοίνωσε ο Χουμπ Στέφενς για το φιλικό αγώνα με τον Εθνικό Γαζώρου, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή (2/8) στην Τούμπα στις 20.00.

Οι παίκτες του απαρτίζουν την αποστολή είναι οι εξής: Γιακουμής, Γλύκος, Σπυρόπουλος, Λόπεθ, Σκόνδρας, Κωνσταντινίδης, Γκαρσία, Κατσικάς, Κάτσε, Τζανδάρης, Πόποβιτς, Δεληγιαννίδης, Ολίσε, Γιάννου, Βούκιτς, Πέλκας, Λόρενς, Νέτσιντ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ