ΠΑΟΚ

Μαθήματα τακτικής ενόψει Σάλκε

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΠΑΟΚ / ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΔΡΟ ΕΝΡΙΚΕ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΠΑΟΚ / ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΔΡΟ ΕΝΡΙΚΕ MOTIONTEAM

Ο Βλάνταν Ίβιτς δούλεψε με τους παίκτες του στην Τούμπα πάνω στην ανασταλτική λειτουργία και την κυκλοφορία μπάλας. Κανονικά στο πρόγραμμα και πάλι ο Πέλκας. (VIDEO)

Ο Βλάνταν Ίβιτς έχει μελετήσει πολύ καλά την Σάλκε, προσεχή αντίπαλο του ΠΑΟΚ στους "32" του Europa League, γι' αυτό και χθες δούλεψε με τους παίκτες του πάνω σε στοιχεία που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο και συγκεκριμένα, στην κυκλοφορία μπάλας και στην συνολική αμυντική λειτουργία. Η προσέγγιση του αγώνα της Πέμπτης (16/2) έγινε στο γήπεδο της Τούμπας.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν με τον Δημήτρη Πέλκα να προπονείται κανονικά, έτσι οι μοναδικοί παίκτες που δεν υπολογίζονται είναι οι Πρίγιοβιτς, Κάτσε, οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Την Τετάρτη (15.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 19:00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Προς το τέλος του προγράμματος, ο Σέρβος τεχνικός έκανε και δοκιμή σε σχήμα με 4-3-3. Ο Γλύκος ήταν κάτω από τα γκολποστ, οι Λέοβατς, Βαρέλα, Κρέσπο (σε κάποιες ακήσεις ο Μαλεζάς είχε θέση στο κέντρο άμυνας) και Μάτος στην άμυνα, την τροάδα στα χαφ αποτελούσαν οι Τσίμιροτ, Σάοχφ, Χαρίσης και στην επίθεση τριάδα ήταν οι Κάμπος, Ενρίκε και Αθανασιάδης.

Η βασική δοκιμή αναμένεται να γίνει στην αυριανή (15/2) τελευταία προπόνηση.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ