ΠΑΟΚ

Μαθήματα τακτικής από Αναστασιάδη

Μαθήματα τακτικής από Αναστασιάδη
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ επικεντρώνεται πλέον στο εκτός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό και την Πέμπτη δόθηκε βάρος στην τακτική και στη γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας.

Στο μυαλό στο ματς με τον Παναθηναϊκό πλέον... οι παίκτες του ΠΑΟΚ προπονήθηκαν την Πέμπτη στην Τούμπα και ο Αγγελος Αναστασιάδης δούλεψε πάνω στην τακτική και στην γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας.

Ακόμη, οι ποδοσφαιριστές πραγματοποίησαν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και εκρηκτικότητας ενώ στη συνέχεια έπαιξαν δίτερμα με συγκεκριμένες οδηγίες και περιορισμούς στις επαφές με τη μπάλα.

Οι Τζανδάρης και Παπαδόπουλος ανεβάζουν ρυθμούς σε πρόγραμμα επανένταξης ενώ οι Μαντούρο και Τζιόλης συνέχισαν θεραπεία.

Τέλος, οι Δεληγιαννίδης, Κουλούρης και Πόζογλου που έπαιξαν την Τετάρτη με την Κ20 ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης και ο Κατσικάς που ταλαιπωρείται από ίωση και αισθανόταν καταβεβλημένος, περιορίστηκε σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Η ομάδα θα προπονηθεί την Παρασκευή στις 12.00.

Λούκας: "Αυτά δεν ταιριάζουν στο ποδόσφαιρο..."

Ο Λούκας Πέρεθ μίλησε σε ξένη ιστοσελίδα για τις τελευταίες εξελίξεις που υπάρχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Συγκεκριμένα είπε:

"Δεν μου αρέσουν αυτά που βλέπω και διαβάζω εκεί. Έχω φίλους στην Ελλάδα και μιλάω μαζί τους καθημερινά, δεν ξέρουν τι επρόκειτο να συμβεί. Προς το παρόν το πρωτάθλημα είναι στον αέρα. Τους στέλνω όλη μου την υποστήριξη και την δύναμη προκειμένου να ξεπεράσουν τα προβλήματα και να μην δούμε ανάλογες εικόνες στην τηλεόραση. Αυτά δεν ταιριάζουν στο ποδόσφαιρο. Στην Ελλάδα επιτρέπονται πράγματα όπως οι φωτοβολίδες που δημιουργούν εξαιρετική ατμόσφαιρα αλλά θα πρέπει να υπάρχει μέτρο" τόνισε αρχικά για να μιλήσει στη συνέχεια για τον εαυτό του".

Συνεχίζοντας τόνισε για την παρουσία του στη Λα Κορούνια: "Έχω πολλά παιχνίδια και γράφω λεπτά συμμετοχής, γεγονός που είναι πολύ σημαντικό για μένα. Μου αρέσει που υπάρχει εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου γιατί με κάνει να νιώθω καλύτερος. Πρέπει ωστόσο να φτάσω στο καλύτερο δυνατό επίπεδο από άποψη φυσικής κατάστασης. Σταδιακά μέσα από τα παιχνίδια θα δείτε έναν καλύτερο Λούκας. Επιπλέον, η ομάδα παίζει καλά και αυτό είναι και προσωπικό όφελος".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ