ΠΑΟΚ

Μαθήματα ελληνικών για τον Ρέι και τη σύζυγό του

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΟΛΙΜΠΙΚ ΝΤΟΝΕΤΣΚ / EUROPA LEAGUE / PAOK - OLIMPIK DONETSK (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΟΛΙΜΠΙΚ ΝΤΟΝΕΤΣΚ / EUROPA LEAGUE / PAOK - OLIMPIK DONETSK (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Ο Ροδρίγο Ρέι είναι ένας άψογος επαγγελματίας και φροντίζει καθημερινά να το επιβεβαιώνει.

Δεν είναι μόνο η πολύ θετική (από κάθε άποψη) παρουσία του στις προπονήσεις και τους αγώνες του ΠΑΟΚ. Ο Ροδρίγο Ρέι φροντίζει καθημερινά να αποδεικνύει το πόσο καλός επαγγελματίας είναι και πόσο θέλει να πετύχει στον ΠΑΟΚ.

Για τον 26χρονο τερματοφύλακα, η ελληνική ομάδα δεν είναι απλά η εταιρία στην οποία εργάζεται και είναι υποχρεωμένος να περνά συγκεκριμένες ώρες κάθε μέρα.Την θεωρούν, τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του, αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής τους.

Γι' αυτό και κάνουν ό,τι χρειάζεται για να "δεθούν" και με τον σύλλογο και με την Θεσσαλονίκη.Πρόσφατα, εκμεταλλευόμενος ρεπό που είχε δοθεί από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο Ροδρίγο, η σύζυγός του Μαρία Λάουρα και τα δυο τους παιδιά επισκέφτηκαν την Τούμπα ξεναγήθηκαν στους χώρους της και ψώνισαν είδη του ΠΑΟΚ από την μπουτίκ. Αρκετές βόλτες έχουν κάνει μέχρι σήμερα και στην Θεσσαλονίκη, που τους έχει ενθουσιάσει από την πρώτη στιγμή.

Ωστόσο, το πιο σημαντικό είναι η προσπάθεια που κάνουν για να μάθουν ελληνικά. Κυρίως, η σύζυγός του Μαρία Λάουρα που έχει περισσότερο χρόνο στη διάθεσή της και έχει αρχίσει εντατικά μαθήματα. Ο Αργεντίνος γκολκίπερ αφιερώνει λιγότερες ώρες για να μάθει τα βασικά που θα του επιτρέπουν να συνεννοείται καλύτερα με όλους, ενώ έχει δώσει περισσότερη έμφαση στην εκμάθηση αγγλικών για να μπορεί να επικοινωνεί χωρίς κανένα πρόβήμα με τους πάντες.

Μαθήματα ελληνικών για τον Ρέι και τη σύζυγό του
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ