ΠΑΟΚ

"Μάθε προσποιήσεις, Αλέξη..."

"Μάθε προσποιήσεις, Αλέξη..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η συμβουλή Κούδα και Χατζηπαναγή στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα για τις επαφές του "μ' αυτούς που μας κάνουν κουμάντο" στο περιθώριο του φιλικού βετεράνων Ελλάδας-Ρωσίας, όπως την αποκάλυψε ο Γιώργος Κούδας.

Τι δήλωσε ακόμη για την επιστροφή στο DNA ΠΑΟΚ της ομάδας του Ίβιτς και η σούπερ ατάκα στη σύγκριση του Μπίσεσβαρ με τον ίδιο.

Στο περιθώριο του φιλικού αγώνα των βετεράνων της Ελλάδας και της Ρωσίας που διεξήχθη την Κυριακή στο Καυτανζόγλειο, ο Αλέξης Τσίπρας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με σπουδαίες μορφές του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως ο Γιώρηος Κούδας και ο Βασίλης Χατζηπαναγής.

Μάλιστα, η μεγάλη δόξα του ΠΑΟΚ αποκάλυψε με δηλώσεις του την ξεχωριστή συμβουλή που έδωσαν ο ίδιος και ο Βασία στον πρωθυπουργό. "Αφού χαιρέτισε τις δύο ομάδες, ο Αλέξης Τσίπρας ήρθε και γνώρισε εμένα και τον Βασίλη Χατζηπαναγή. Εμείς του είπαμε ότι πρέπει μπει στο γήπεδο να προπονηθεί προκειμένου να μάθει να κάνει προσποιήσεις για να τις χρησιμοποιήσει σε αυτούς που μας κάνουν κουμάντο"τόνισε ο Γιώργος Κούδας στο "Metropolis 95,5".

Μίλησε ακόμη για τον ΠΑΟΚ και είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Για το αν βλέπει στο πρόσωπο του Μπίσεσβαρ τον εαυτό του:
"Τέτοιου είδους συγκρίσεις απαγορεύονται από τον νόμο του ποδοσφαίρου. Τα καλούπια σπάνε και δεν βγαίνουν τέτοιοι παίκτες σήμερα σαν τον Χατζηπαναγή ή τον Κούδα. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο βγαίνουν παίκτες σαν τον Μπισεσβαρ, άλλο καλούπι. Ο καθένας έχει το δικό του".

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ:
"Έχει αλλάξει φυσιογνωμία από τη στιγμή που ανέλαβε ο Ίβιτς. Μετά την περσινή παλινωδία με Τούντορ ο ΠΑΟΚ άλλαξε και σαν φιλοσοφία και σαν τρόπο παιχνιδιού. Επανήλθε το dna του ΠΑΟΚ που το είχε χάσει. Χθες είδα μετά από αρκετά χρόνια τον κόσμο να χειροκροτεί σε οποιαδήποτε φάση. Αυτό σημαίνει κάτι. Η ομάδα χθες ήταν πραγματική ομάδα και μου θύμισε κάτι από τα παλιά. Δεν έχει σημασία ποιοι ήταν οι Σαράφης, Παρίδης, Φουντουκίδης και οι άλλοι. Χθες είδα μια πραγματική ομάδα και αυτό έχει σημασία. Με χαροποίησε ο χθεσινός ΠΑΟΚ".

"Μάθε προσποιήσεις, Αλέξη..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για το πού μπορεί να φτάσει ο ΠΑΟΚ:
"Κάθε φορά λέμε ότι ο ΠΑΟΚ θα πάει για πρωτάθλημα. Η ομάδα δεν χτίζεται από τη μια μέρα στην άλλη ούτε ο προπονητής έχει το μαγικό ραβδί. Έγινε το πρώτο βήμα και πλέον αρκεί στα επόμενα 2-3 χρόνια να φτάσουμε σε ένα καλό επίπεδο για το πρωτάθλημα ώστε εν συνεχεία να κάνουμε το βήμα για την Ευρώπη. Οι ενέργειες στην ομάδα δείχνουν σοβαρότητα και οι πράξεις είναι μέσα σε αυτό που θέλω να βλέπω εγώ για τον ΠΑΟΚ".

Για την δική του ενεργή παρουσία στα του ΠΑΟΚ:
"Δεν είμαι για δηλώσεις. Εκεί που πρέπει να μιλώ το κάνω. Μίλησα με Σαββίδη και Μίχελ από πέρυσι, συντονίζουμε όλα αυτά τα πράγματα που γίνονται και με χαροποιούν".

Για τη μη απόκτηση επιθετικού περιοχής:
"Απαξιώσαμε έναν σέντερ φορ που έχουμε και μηδενίζουμε έτσι την περιουσία μας. Έχουμε έναν φορ που έβαλε στο παρελθόν πολλά γκολ. Όταν συνέλθει θα δούμε έναν Κλάους που μπορεί να προσφέρει στην ομάδα. Για το αν χρειαζόμαστε εναλλακτικές, ναι. Χρειαζόμαστε. Πρέπει να βρούμε όμως κάτι πολύ πιο καλύτερο.

Κάτω τα χέρια από κάθε παίκτη της ομάδας. Δεν μπορούμε να απαξιώνουμε κανέναν παίκτη της ομάδας. Αυτή είναι η λογική μου. Πέντε γενιές που είμαι στον ΠΑΟΚ ήρθαν παίκτες που δεν ήξεραν ποιοι ήταν και στην πορεία είδαμε τι γίνανε. Το σύνολο κρίνεις και όχι ατομικά τους παίκτες".

Για τον Πέλκα:
"Όταν φορτώνουμε τους παίκτες με ταμπέλες ο νέος Κούδας κλπ δεν γίνεται. Ο κάθε παίκτης έχει την προσωπικότητα και το ταλέντο του. Εκεί πρέπει να δουλέψει κι αυτός και να παρουσιάσει αυτό που είναι σαν προσωπικότητα'" .

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ