ΠΑΟΚ

Μάρκοβιτς στο Sport24.gr: "Αν παίξει ο Αθανασιάδης...."

Μάρκοβιτς στο Sport24.gr: "Αν παίξει ο Αθανασιάδης...."
Μάρκοβιτς

O πρώην επιθετικός της Καλλονής και νυν της Σλόβαν Λίμπερετς, Μίροσλαβ Μάρκοβιτς, μιλά στο Sport24.gr για την αναμέτρηση της Πέμπτης, προσδίδοντας σε αυτή το χαρακτήρα της πρόκρισης.

Μετά από μια σεζόν στην Ελλάδα και τη Λέσβο με τη φανέλα της Καλλονής, ο 26χρονος Σέρβος επιθετικός, Μίροσλαβ Μάρκοβιτς, επέστρεψε στην Τσεχία, όπου άλλωστε έφτιαξε το όνομά του.

Εκεί φόρεσε τη φανέλα των Μπάνικ Οστράβα, Βικτόρια Ζίζκοβ, Ντούκλα Πράγας και Τσέσκε Μπουντεγιόβιτσε. Αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τη Σλόβαν Λίμπερετς, αντίπαλο του ΠΑΟΚ την Πέμπτη για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Μετά την ισοπαλία στο Μπακού με την Καραμπάγκ (2-2), η Σλόβαν ετοιμάζεται για το πρώτο εντός έδρας της ματς στη διοργάνωση. Το ματς διεξάγεται στις 20:00 στο "Stadion u Nisy" του Λίμπερετς. Τι σημαίνει αυτό για τον ΠΑΟΚ; Γιατί ο Μάρκοβιτς προσδίδει στο ματς χαρακτήρα πρόκρισης;

Μάρκοβιτς στο Sport24.gr: "Αν παίξει ο Αθανασιάδης...."

"Ίσως, είναι καλύτερα για εμάς γιατί παίζουμε στην έδρα μας, αλλά ακόμη κι έτσι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά. Εάν θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Νομίζω ότι ο νικητής από αυτά τα δύο ματς του ΠΑΟΚ με τη Σλόβαν θα περάσει στην επόμενη φάση.

Το "Stadion u Nisy", στο Λίμπερετς, ελπίζω να είναι γεμάτο. Οι οπαδοί μας είναι φανατικοί, αλλά δεν είναι τόσοι πολλοί όσοι του ΠΑΟΚ".

Γνωρίζει τον ΠΑΟΚ από τα ματς της περυσινής σεζόν. Άλλωστε κάτοικος Ελλάδας ήταν πέρυσι και συγκεκριμένα της Λέσβου. Ποιον θεωρεί ως τον πιο επικίνδυνο παίκτη του "Δικεφάλου";

"Για εμένα ο Αθανασιάδης είναι ο πιο επικίνδυνος για εμάς παίκτης του ΠΑΟΚ. Αλλά, βέβαια, πρέπει να δούμε εάν θα παίξει. Από την άλλη, από τα βίντεο που έχουμε δει, θεωρώ επικίνδυνο τον Μπίσεσβαρ.

Για τον ΠΑΟΚ, όλοι εδώ στο Λίμπερετς, γνωρίζουν πόσο σπουδαία ομάδα είναι. Με ίσως τους καλύτερους οπαδούς στην Ελλάδα. Άκουσα ότι θα έρθουν πολλοί εδώ στην Τσεχία. Ο ΠΑΟΚ αξίζει στο σεβασμό μας και θα τον έχει, αλλά από την άλλη πιστεύουμε στους εαυτούς μας.

Το δυνατό μας σημείο είναι ότι νομίζω ότι δεν θα αφήσουμε τον ΠΑΟΚ να παίξει το γνωστό του passing game. Το αδύνατο σημείο μας; Δεν ξέρω, θα το δούμε στο ματς".

Μάρκοβιτς στο Sport24.gr: "Αν παίξει ο Αθανασιάδης...."

Σε ηλικία 34 ετών, ο Μίλαν Μπάρος είναι η "αιχμή του δόρατος" της αντιπάλου του ΠΑΟΚ. Ο πιο έμπειρος παίκτης της και ίσως ο πιο επικίνδυνος όπως έδειξε στο Μπακού με μια ασίστ και ένα γκολ, στην αναμέτρηση με την Καραμπάγκ.

"Όλοι μαθαίνουμε από τον Μίλαν Μπάρος. Είναι ένας παίκτης με μεγάλη εμπειρία, αλλά όλη η δουλειά είναι μοναδική. Η πειθαρχία είναι αυτή που κρίνει πολλά ματς"

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ