ΠΑΟΚ

Μαρκέβιτς: "Θα είναι χρήσιμος για τον ΠΑΟΚ ο Σαχόφ"

Μαρκέβιτς: "Θα είναι χρήσιμος για τον ΠΑΟΚ ο Σαχόφ"
Μάρκεβιτς

Ο Μιρόν Μαρκέβιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Εβγέν Σαχόφ, που έκλεισε στον ΠΑΟΚ, τον οποίο είχε υπό την καθοδήγηση του στην Ντνίπρο.

Δεδομένη θεωρούν στην Ουκρανία την μετακίνηση του Εβγέν Σαχόφ στον ΠΑΟΚ. Μάλιστα γι' αυτόν μίλησε ο τεχνικός της Ντνίπρο, Μιρόν Μαρκέβιτς. Συγκεκριμένα είπε στην ιστοσελίδα dynamomania.com:

"Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες με τους οποίους έχω συνεργαστεί στη Ντνίπρο. Είναι πολύ καλός από πλευράς τακτικής και είναι πολύτιμος για μένα και την ομάδα. Είναι ελπιδοφόρος παίκτης και η μόνη του αδυναμία είναι η ταχύτητα, αν και αυτή την καλύπτει με την ταχύτητα που έχει στη σκέψη. Θα είναι χρήσιμος για τον ΠΑΟΚ την νέα σεζόν. Στην Ντνίπρο σημείωσε κάποια σημαντικά γκολ".

Μπελβεντέρε: "Δύσκολα αν ο ΠΑΟΚ επιμείνει στην παραμονή του Περέιρα..."

Ο μάνατζερ Λουίς Μπελβεντέρε τόνισε για τον Περέιρα (τον θέλουν στην Ράσινγκ Κλουμπ): " Επιθυμία του είναι να παραμείνει στην Ράσινγκ. Δίπλα στην οικογένειά του. Περνάει καλά εδώ και η Ράσινγκ θέλει να τον κρατήσει. Υπάρχει και η σχετική οψιόν στο συμβόλαιό του. Ο παίκτης πάντως είναι επιθυμητός και στον ΠΑΟΚ. Πέρασε και εκεί καλά. Προτιμάει όμως να παραμείνει στη Ράσινγκ. Το θέμα δεν είναι τόσο οικονομικό. Αφορά την ποιότητα ζωής. Αν ο ΠΑΟΚ επιμείνει στην επιστροφή του παίκτη, τότε το θέμα δυσκολεύει".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ