ΠΑΟΚ

Μαουρίσιο στο Sport24.gr: "Μας έκλεψαν με όλους τους τρόπους"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βραζιλιάνος μέσος του ΠΑΟΚ, Μαουρίσιο, μιλά στο Sport24.gr για τον τελικό με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, την αποβολή του και τη φάση της χρονιάς με πρωταγωνιστή τον ίδιον στην Τούμπα.

Ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές του ΠΑΟΚ και της φετινής σεζόν. Πρωτίστως αγωνιστικά. Κέρδισε την εμπιστοσύνη του τεχνικού του, Ραζβάν Λουτσέσκου, εξελίχθηκε σε βασικό κι αναντικατάστατο στέλεχος της ομάδας στο βασικό κορμό αυτής.

Ο 29χρονος Βραζιλιάνος μέσος, Μαουρίσιο, υπήρξε κι ένα από τα πρόσωπα του τελικού. Αποβλήθηκε στο 80ό λεπτό με απευθείας κόκκινη κάρτα. Αναμφίβολα, ένα από τα πρόσωπα της σεζόν.

Ήταν πρωταγωνιστής στη φάση της χρονιάς. Στη φάση της Τούμπας και το ντέρμπι των "Δικεφάλων" για το δεύτερο γύρο της Super League Σουρωτή. Ήταν αυτός που ενεπλάκη στη φάση της σεζόν μετά την κεφαλιά του Φερνάντο Βαρέλα με ο,τι επακολούθησε.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαουρίσιο μίλησε στο Sport24.gr λίγα λεπτά μετά τη λήξη του τελικού στο ΟΑΚΑ. Έκανε ένα μίνι απολογισμό της σεζόν, αναφέρθηκε στη φάση της αποβολής του, σε εκείνη τη φάση της Τούμπας αλλά και για τους πανηγυρισμούς με τις μάσκες του Ιβάν Σαββίδη.

- Ο πρώτος σου τίτλος με τον ΠΑΟΚ. Ένας τίτλος που αξίζατε απολύτως σε αυτόν τον τελικό;

"Ήταν ένας τίτλος που τον αξίζαμε. Κάναμε μια πολύ καλή χρονιά, φανταστική, αλλά δεν καταφέραμε το στόχο μας που ήταν το πρωτάθλημα. Αλλά, δουλέψαμε σκληρά και κατακτήσαμε το Κύπελλο".

- Είδατε την αναμέτρηση του τελικού ως μια απάντηση στην ΑΕΚ σε σχέση με το ματς πρωταθλήματος;

"Όχι, εμείς δουλεύουμε για τους εαυτούς μας. Για την ομάδα μας. Για την οικογένειά μας. Για τους οπαδούς μας. Δεν ήταν απάντηση σε κανέναν. Η απάντηση, εάν θέλετε, ήταν σε εμάς τους ίδιους, καθώς ήμασταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια της σεζόν".

- Αποβλήθηκες στον τελικό με απευθείας κόκκινη κάρτα. Ήταν δίκαιη ή άδικη κατά τη γνώμη σου;

"Κατά την άποψή μου, δεν ήταν δίκαια. Αλλά, είναι δύσκολο να σχολιάσεις. Ο κάθε διαιτητής λαμβάνει τις αποφάσεις του. Για μένα, ήταν άδικη. Το πολύ να ήταν κίτρινη".

Μαουρίσιο στο Sport24.gr: "Μας έκλεψαν με όλους τους τρόπους"

O Μαουρίσιο με τους συντάκτες του Sport24.gr, Ηλία Καλλονά και Βασίλη Τεμπέλη

- Σε είδαμε ότι έπαιξες πάνω στον Αντρέ Σιμόες ως προς το μαρκάρισμα. Ήταν ένας από τους στόχους της ομάδας να περιορίσει τον Πορτογάλο αμυντικό μέσο της ΑΕΚ, δεδομένου ότι από τα πόδια του περνούσε η μπάλα;

"Όχι, όχι, όχι. Από την αρχή της σεζόν, η μόνη μας σκέψη ήταν να κάνουμε τη δουλειά μας. Είναι ξεκάθαρο ότι εάν παίζεις με μεγάλες ομάδες, οι μεγάλοι παίκτες θέλουν να ξεχωρίζουν. Σκεφτήκαμε, ότι εάν κάνουμε τη δουλειά μας τότε η ομάδα θα τα καταφέρει".

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

- Είδαμε ότι πανηγυρίσατε με μάσκες του προέδρου της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη. Ήταν κάτι που είχατε συζητήσει ή σχεδιάσει τις τελευταίες ημέρες;

"Να είμαι ειλικρινής, δεν γνώριζα τίποτα γι' αυτήν τη μάσκα. Το έμαθα στο τέλος του ματς. Αλλά, περάσαμε δύσκολες στιγμές. Προσπάθησαν να μας κλέψουν με όλους τους τρόπους. Πάντα ο πρόεδρος μας στήριξε κι έτσι θέλαμε να του ανταποδώσουμε αυτή τη στήριξη".

- Ήσουν πρωταγωνιστής στη φάση της σεζόν στην Ελλάδα. Στη φάση με το γκολ στην Τούμπα, το οποίο αρχικά μέτρησε και στη συνέχεια ακυρώθηκε. Ήταν ή δεν ήταν οφσάιντ;

"Νομίζω ότι η τηλεόραση, το έδειξε σε όλον τον κόσμο. Όλοι ξέρουν τους κανονισμούς του ποδοσφαίρου".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ