ΠΑΟΚ

Μαουρίσιο: "Στο καλύτερο σημείο ψυχολογικά πριν τον Ολυμπιακό"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Μαουρίσιο αναδείχθηκε MVP του αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Λαμία, όπου ο Δικέφαλος του Βορρά επικράτησε άνετα με 4-0. Ο Βραζιλιάνος, στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι αναφέρθηκε στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με το εμφατικό 4-0 της Λαμίας για την 7η αγωνιστική της Super League Σουρωτή και "σκαρφάλωσε" στην κορυφή της βαθμολογίας με 15 βαθμούς. Μετά το τέλος του αγώνα, ο MVP του "Δικεφάλου", Μαουρίσιο αναφέρθηκε στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

"Όλη η ομάδα ήταν καλή σήμερα, γι΄αυτό φάνηκα και εγώ. Όσο περνάει ο καιρός μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον, κάθε παιχνίδι είμαστε καλύτεροι, είναι σημαντικό να παίζουμε καλά", ανέφερε αρχικά.

Για το πόσο έτοιμος είναι ο ΠΑΟΚ ενόψει Ολυμπιακού: "Δεν μπορώ να πω πόσο έτοιμοι είμαστε, αλλά ψυχολογικά είμαστε στο καλύτερο δυνατό σημείο πριν από ένα τέτοιο παιχνίδι".

Για το ότι δεν έχει αναλάβει ακόμη τα στημένα: "Δεν ξέρω καλά τους συμπαίκτες μου ακόμη, αλλά κάποια στιγμή θα αναλάβω τα στημένα για τον ΠΑΟΚ".

Για την πληθώρα των επιλογών στα χαφ: "Είναι ένας ευχάριστος πονοκέφαλος για τον προπονητή να έχει τόσες επιλογές στα χέρια του. Η σεζόν είναι μεγάλη, θα βγουν τραυματισμοί, θα υπάρξουν τιμωρίες, πρέπει να είμαστε στο 100% των δυνατοτήτων μας, αυτό μας δίνει κίνητρο, όποτε μας χρειαστεί ο προπονητής. Είναι εξαιρετική χαρά για μένα που έχουμε ποιοτικούς παίκτες όχι μόνο στη μεσαία γραμμή αλλά σε όλες τις θέσεις, έχουμε παίκτες που μπορούν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ