ΠΑΟΚ

Μαουρίσιο: "Πονάω, αλλά θέλω να αγωνιστώ"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Οι σκέψεις του Μαουρίσιο για την αναμέτρηση με αντίπαλο τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (26/11, 15:00) και η επιστροφή του στην δράση πιο γρήγορα σε σχέση με αυτό που προέβλεπαν οι γιατροί.

Ο Μαουρίσιο παρέλαβε το βραβείο του "Regency Casino Best Goal" του Οκτωβρίου και στάθηκε στον τραυματισμό του, που δεν του έχει επιτρέψει να αγωνιστεί από την ημέρα που χτύπησε με τον Αστέρα στην Τούμπα. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το γκολ που πέτυχε: "Είναι μια καλή ανάμνηση ένα ωραίο γκολ αλλά σημασία είχε η νίκη κι αυτό είναι που μένει στο τέλος. Πάντως προσωπικά νιώθω πολύ καλά για το γκολ αυτό".

Για την αισιοδοξία που εξ αρχής είχε πως θα επιστρέψει γρηγορότερα απ' όσο προέβλεπε το ιατρικό ανακοινωθέν: "Η αλήθεια είναι ότι από την αρχή κατάλαβα τον βαθμό του τραυματισμού μου. Ξέρω πολύ καλά το σώμα μου, αλλά ήταν η πρώτη φορά είχα έναν τέτοιο τραυματισμό και δουλέψαμε πολύ σωστά αμέσως. Ηταν και θέμα θέλησης και σωστής δουλειάς από όλους γύρω μου το να επιστρέψω πιο νωρίς, όχι μόνο για μένα αλλά και για να βοηθήσω την ομάδα μου όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Δεν γνωρίζω αν θα αγωνιστώ με τον Πανιώνιο διότι με το που τελειώσαμε την προπόνηση, βγήκα κατευθείαν και δεν ξέρω αν θα είμαι στην αποστολή. Νιώθω καλά, θέλω να παίξω. Ακόμα πονάω στο πόδι κάτι που είναι φυσιολογικό, θα δούμε…".

Για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο: "Μεγάλος σεβασμός στον αντίπαλο αλλά πρέπει και μπορουμε να κερδίσουμε. Έχουμε δέσει ως ομάδα κι έχουμε την δυνατότητα να κερδίσουμε".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ