ΠΑΟΚ

Μαουρίσιο: "Να δείξουμε πως είμαστε καλύτεροι από τον Ολυμπιακό"

SUPERLEAGUE / ËÁÑÉÓÁ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Μαουρίσιο MOTIONTEAM

Ο Μαουρίσιο έδωσε το έναυσμα για επικράτηση επί του Ολυμπιακού στο Φάληρο. Ο Βραζιλιάνος χαφ του ΠΑΟΚ παραδέχτηκε τις δυσκολίες του αγώνα και σημείωσε ότι ο Δικέφαλος πρέπει να αποδείξει ότι είναι καλύτερος.

Ο Ζοζέ Μαουρίσιο φιλοξενήθηκε στα κανάλια novasports και μίλησε για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, που θα γίνει την Κυριακή (22/10, 20.30), για την 8η αγωνιστική της Super League. Ο Βραζιλιάνος χαφ αναφέρθηκε και στα λόγια του Ιβάν Σαββίδη προς τους παίκτες πριν από την ανοιχτή προπόνηση της Πέμπτης (19/10).

Αρχικά, ο Βραζιλιάνος μέσος στάθηκε στα γενέθλια που έχει στις 21/10, σημειώνοντας: “Συνήθως τα γενέθλια με βρίσκουν… στη δουλειά. Όπως όλοι θα ήθελα να είμαι πιο πολλές ώρες με την οικογένειά μου και στους δικούς μου ανθρώπους. Το Σάββατο θα έχω λίγο χρόνο ανάμεσα στην προπόνηση και την ώρα αναχώρησής μας για την Αθήνα”.

Για την ανοικτή προπόνηση, καθώς ήταν η πρώτη του “συνάντηση” με τους φίλους του ΠΑΟΚ:

“Ηταν μια ωραία εμπειρία. Είδαμε τους φιλάθλους στην προπόνηση, και με την παρουσία τους θέλησαν να μας εμψυχώσουν. Πριν βρεθώ στην Ελλάδα, όλοι μου έλεγαν για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Περίμενα πώς και πώς να τους δω. Περιμένω να είναι γεμάτο το γήπεδο όταν θα έρθουν τα παιχνίδια στα οποία θα έχουμε το κόσμο στο πλευρό μας”.

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:

“Είναι σίγουρα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα όπως και εμείς. Έχουμε δυνατή ομάδα και παίκτες, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Πρέπει να πάμε εκεί, να δείξουμε πως είμαστε καλύτερη ομάδα και να κερδίσουμε”.

Για την αδυναμία του ΠΑΟΚ να κερδίσει εκτός έδρας:

“Είμαστε μια νέα ομάδα. Ούτε ο προπονητής ούτε οι παίκτες έχουν καιρό στην ομάδα. Σε ένα βαθμό είναι φυσιολογικό να χρειαζόμαστε χρόνο, κάτι που φάνηκε στα εκτός έδρας παιχνίδια. Πιστεύω πως η ομάδα έχει την δυνατότητα να κερδίσει εκτός έδρας, παιχνίδια όπως αυτό της Κυριακής”.

Για το αν παιχνίδια όπως αυτό της Κυριακής, κρίνουν το πρωτάθλημα:

“Ολα τα παιχνίδια είναι σημαντικά διότι όλα σου δίνουν βαθμούς. Η διαφορά που έχουν τα παιχνίδια που δίνεις με τους διεκδικητές του τίτλου έχει να κάνει με τον βαθμό δυσκολίας. Εμείς θέλουμε το πρωτάθλημα, αυτός είναι ο στόχος και παίζουμε για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι”.

Για το αν ο ΠΑΟΚ έδειξε ο ίδιος, στο παιχνίδι με τη Λαμία, πως έχει κάνει βήματα προόδου:

“Δε θέλω να μιλήσω με ποσοστά για το πόσο έτοιμος είμαι… Για μένα ήταν μια μεγάλη αλλαγή σε επίπεδο ομάδας, πρωταθλήματος, οικογένειας. Ολα αυτά παίζουν ρόλο για μένα και κάθε μέρα που περνάει, νιώθω καλύτερα”.

Για το τι θα συμβούλευε τους συμπαίκτες του με βάση την εμπειρία του, ενόψει Ολυμπιακού:

“Εντάξει, έχω εμπειρία, αλλά δεν είμαι μεγάλος…. Πρέπει να είμαστε 90 λεπτά συγκεντρωμένοι και να παίξουμε σαν οικογένεια”.

Για τη “μάχη” του με τον Οτζίτζα Οφόε, που παίζουν στην ίδια θέση:

“Εχει βάση και σημασία να μιλήσεις για προσωπικές μονομαχίες διότι αυτές θα παίξουν ρόλο. Ομως το πιο σημαντικό είναι να είμαστε καλύτεροι ως σύνολο στο γήπεδο”.

Για την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στην προπόνηση:

“Μας ζήτησε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και πως πιστεύει στις ικανότητες της ομάδας. Σημείωσε πως γνωρίζει τη δυσκολία του αγώνα, αλλά νιώθει σιγουριά πως μπορούμε να κερδίσουμε”.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ