ΠΑΟΚ

Μαουρίσιο: "Ήρθα για τον κόσμο του ΠΑΟΚ και τον τίτλο"

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Ο ΖΟΣΕ ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΑΕ ΠΑΟΚ)
Μαουρίσιο MOTIONTEAM

Ο Βραζιλιάνος χαφ Μαουρίσιο εξήγησε γιατί επέλεξε τον ΠΑΟΚ και μίλησε για τον καθοριστικό ρόλο του Ρόμπερτ Μακ στην επιλογή του να πάει στον Δικέφαλο. Πρόβλημα με τον Κρέσπο. (VIDEO).

Ο Μαουρίσιο "φτιάχτηκε" με την αγάπη που του έδειξε ο κόσμος του ΠΑΟΚ, αλλά και τις φιλοδοξίες που έχει ο σύλλογος. Ο Βραζιλιάνος μίλησε στο ΠΑΟΚ TV και για τον καθοριστικό ρόλο του Μακ στην επιλογή που έκανε. Αναλυτικά, όσα είπε:

Για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ:

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την επιλογή μου. Είχα και άλλες προτάσεις αλλά επέλεξα τον ΠΑΟΚ γιατί δέχτηκα πολλά μηνύματα αγάπης από τον κόσμο αλλά κυρίως για τις φιλοδοξίες που έχει σαν ομάδα στοχεύοντας στην κατάκτηση του τίτλου. Ήταν η σωστή επιλογή για μένα και την οικογένειά μου".

Για την καριέρα του:

"Έπαιξα πέντε χρόνια στην Τέρεκ Γκρόζνι και δύο στη Ζενίτ. Ήταν χρόνια που έμαθα πολλά πράγματα και πέρασα καλά με την οικογένειά μου. Έρχομαι με το ίδιο σκεπτικό στον ΠΑΟΚ. Να κερδίσουμε σαν ομάδα, να βοηθήσω, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Έρχομαι για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Είναι κρίμα που αποκλειστήκαμε από το Europa League αλλά μαζί με τους συμπαίκτες μου θα παλέψουμε να πετύχουμε το καλύτερο».

Για τον πρώην και νυν συμπαίκτη του Ρόμπερτ Μακ:

"Μόλις μίλησα με τον ΠΑΟΚ πήρα αμέσως μετά τον Ρόμπερτ που είναι ένας φανταστικός παίκτης και πολύ καλό παιδί. Μου είπε πως η ζωή εδώ είναι φανταστική πως ο σύλλογος έχει πολύ καλή οργάνωση και τρομερούς οπαδούς και με συμβούλευσε να έρθω. Μου είπε πως η πόλη είναι φανταστική για την οικογένειά μου και θα μου αρέσει πολύ να ζήσω εδώ'

Για το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο:

"Θα πρέπει να περιμένουν έναν παίκτη με όρεξη για δουλειά, θα κάνω πάντα το καλύτερο για την ομάδα και μαζί με τους συμπαίκτες μου να τα δώσουμε όλα. Έρχομαι σε ένα νέο πρωτάθλημα, με διαφορετικό στιλ και πιστεύω η νέα οικογένειά μου να με βοηθήσει. Όπως πιστεύω, θα βοηθήσει και ο κόσμος".

Για το νούμερο "8" και τον χαρακτήρα του:

"Είμαι πολύ ήρεμος άνθρωπος που του αρέσει να περνά χρόνο με την οικογένειά του και τους φίλους του. Όσο για το νούμερο "8", το πήρα όταν ήμουν στην Τέρεκ και ήταν μία ομάδα στην πόλη, το ίδιο στην Πετρούπολη με τη Ζενίτ και όπως βλέπω το ίδιο είναι και στη Θεσσαλονίκη".

ΞΑΦΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΕΣΠΟ

Την ευφορία που επικρατεί στον ΠΑΟΚ από τις διαδοχικές μεταγραφικές κινήσεις ήρθε να μετριάσει ο τραυματισμός του Χοσέ Κρέσπο. Ο Ισπανός χτύπησε στο γόνατο σε μία φάσση στη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης και στον ΠΑΟΚ αγωνιούν για το μέγεθος του τραυματισμού του.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ για τις δύο προπονήσεις της ημέρας και τον τραυματισμό του Κρέσπο:

"Το πρωί το βάρος έπεσε στη φυσική κατάσταση, μέσω κυκλικών ασκήσεων με μπάλα. Το απόγευμα η προσέγγιση αφορούσε περισσότερο την τακτική και την κυκλοφορία της μπάλας. Πρεμιέρα με τα ασπρόμαυρα έκανε ο Μαουρίτσιο που ξεκίνησε ειδικό ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων. Το δυσάρεστο νέο της ημέρας ήταν ο τραυματισμός του Χοσέ Κρέσπο στην απογευματινή προπόνηση. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής χτύπησε στο γόνατο και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Οι διπλές προπονήσεις θα συνεχιστούν και την Παρασκευή (01.09)".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Με το "8" έως το 2020 ο Μαουρίσιο στον ΠΑΟΚ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ