ΠΑΟΚ

Μαουρίσιο: "Η απροσεξία μπορεί να είναι θάνατος"

SUPERLEAGUE / ËÁÑÉÓÁ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ËÁÑÉÓÁ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Βραζιλιάνος μέσος του ΠΑΟΚ, Μαουρίσιο, μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του γι' αυτά που ο "Δικέφαλος" πρέπει να κάνει προκειμένου να κατακτήσει τον τίτλο.

Το εγχειρίδιο του πρωταθλητισμού... άνοιξε με δηλώσεις του στην Βραζιλία ο Μαουρίσιο Ζοσέ. Ο 29χρονος μέσος του ΠΑΟΚ μίλησε στην ιστοσελίδα " terra.com.br" της πατρίδας του και έδειξε ότι έχει αντιληφθεί πλήρως τι χρειάζεται η ομάδα του για να κατακτήσει τον τίτλο.

Αρχικά, μίλησε για τις πρώτες εβδομάδες παραμονής του στην Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη: "Είμαι πολύ χαρούμενος στον ΠΑΟΚ και αυτό μεταφράζεται στο γήπεδο. Η πόλη είναι μεγάλη, το πλήθος είναι πολύ παθιασμένο και η χώρα είναι θαυμάσια. Για να μην αναφέρω την υποστήριξη που έλαβα από το σύλλογο και τους συμπαίκτες μου.

Έγινα αποδεκτός από όλους και οι Βραζιλιάνοι που ήταν ήδη εδώ με βοηθούν όποτε είναι απαραίτητο". Στη συνέχεια μίλησε για το τι θέλει να πετύχει με τον ΠΑΟΚ: "Ο στόχος μας είναι ο τίτλος του πρωταθλήματος. Για να πετύχουμε κάτι τέτοιο, χρειαζόμαστε πλήρη συγκέντρωση σε κάθε παιχνίδι.

Η απροσεξία μπορεί να είναι σαν θάνατος, λαμβάνοντας υπόψη την ισορροπία του ανταγωνισμού. Κάθε χαμένος βαθμός μπορεί να κάνει τη διαφορά. Θα σεβόμαστε τον αντίπαλό μας, αλλά θα επιδιώξουμε τη νίκη σε κάθε αγώνα". Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μαουρίσιο μένει με την οικογένειά του στην Θεσσαλονίκη. Έχει ήδη έναν γιο και η γυναίκα του θα φέρει τον Δεκέμβριο στη ζωή και ένα κορίτσι.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ