ΠΑΟΚ

Μαουρίσιο: "Για τη νίκη με ΑΕΚ, να δείξουμε πως είμαστε ανώτεροι"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Μαουρίσιο μίλησε για τα δύο υπέροχα γκολ που πέτυχε στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Αστέρα Τρίπολης, ενώ αναφέρθηκε και στο επερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-0 του Αστέρα Τρίπολης για την 9η αγωνιστική της Super League Σουρωτή χάρη σε δύο υπέροχα γκολ του Μαουρίσιο. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Βραζιλιάνος μέσος μίλησε στην κάμερα της NOVA και εξέφρασε τη χαρά του για τα γκολ που σημείωσε κόντρα στους Αρκάδες, ενώ τόνισε πως στόχος είναι η νίκη απέναντι στην ΑΕΚ προκειμένου να αποδειχθεί η ανωτερότητα του "Δικεφάλου του Βορρά".

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για το πώς αισθάνεται για τα δύο του γκολ και αν το έχει ξανακάνει στην καριέρα του: "Νιώθω πολύ κουρασμένος (σ.σ. γέλια) . Χαίρομαι πολύ που κερδίσαμε, αλλά προσπαθώ πολύ να βρω τα πατήματά μου και είμαι ευτυχισμένος που ήρθαν και τα πρώτα μου γκολ. Έχω τέσσερα χρόνια να πετύχω δύο γκολ. Για μένα μετράνε όμως οι βαθμοί που πήραμε και τα γκολ έπονται".

Για το σερί του ΠΑΟΚ στην άδεια Τούμπα: "Είναι μεγάλη η απουσία του κόσμου. Έχω ακούσει τόσα και τους περιμένω να έρθουν πάλι. Δεν μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό όμως. Πορευόμαστε έτσι και θα συνεχίσουμε μέχρι να τους έχουμε κοντά μας. Εισπράττουμε μεγάλη αγάπη όμως ακόμα και στο δρόμο, ο κόσμος είναι "ζεστός" με την ομάδα".

Για τη θέση που αγωνίζεται: "Είναι από τις λίγες φορές που αγωνίζομαι με δύο χαφ, αυτό έχει μεγαλύτερο βάρος για εμάς γιατί πρέπει να βοηθάμε και στην ανάπτυξη και στην άμυνα, για να παρέχουμε ασφάλεια. Προσαρμόζομαι και θα είμαστε ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια. Έχουμε παίκτες με τρομερή ποιότητα και μπορούμε να πετύχουμε πολλά στη συνέχεια".

Για τις διαφορές που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ στα εντός και τα εκτός έδρας παιχνίδια: "Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε ίδια απόδοση και στα εντός και στα εκτός. Εκτός εγώ πιστεύω είμαστε καλοί, αλλά δεν μπορούμε να βάλουμε γκολ. Καλώς ή κακώς αυτό μετράει. Το γκολ λύνει τα πόδια σου πάντα. Δεν ήμασταν κακοί στα εκτός, όμως μας λείπει το εύκολο γκολ που έχουμε στην Τούμπα".

Για το ντέρμπι που ακολουθεί με την ΑΕΚ: "Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η ΑΕΚ είναι διεκδικήτρια του τίτλου, έχει καλό σύνολο. Από σήμερα έχουμε στο μυαλό μας αυτό το παιχνίδι. Πάμε με σεβασμό, όμως θα πρέπει να δείξουμε πως είμαστε ανώτεροι και θα πάμε για να πάρουμε τη νίκη".

Για το αν δούμε ακόμα περισσότερα πράγματα από τον ίδιο στα επόμενα παιχνίδια: "Παίρνω αυτοπεποίθηση από τις καλές εμφανίσεις. Αυτό είναι σημαντικό να περνάει σε όλη την ομάδα. Στόχος είναι όλη η ομάδα, όλοι οι παίκτες να βελτιώνονται και να γινόμαστε καλύτεροι".

Για το που αφιέρωσε τα γκολ: "Χάρηκα πολύ τα γκολ μου, το αφιερώνω στη γυναίκα μου γιατί όσο ήταν έγκυος μου έλεγε συνεχώς πότε θα σκοράρω για να αφιερώσω τα γκολ στο παιδάκι μας (σ.σ. γέλια) . Τελικά τα κατάφερα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ