ΠΑΟΚ

Μαουρίσιο: "Είμαστε ενωμένοι, γι' αυτό είμαστε και πρώτοι"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Μαουρίσιο μίλησε για τα στοιχεία που έστειλαν και θα διατηρήσουν τον ΠΑΟΚ στην κορυφή της βαθμολογίας.

Αποτελεί μία από τις πιο βασικές μονάδες του ΠΑΟΚ στην πορεία πρωταθλητισμού που κάνει η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Μαουρίσιο, μίλησε στη NOVA για τα στοιχεία που διαθέτει ο Δικέφαλος και τον έφεραν μόνο πρώτο στην βαθμολογία της Super League Σουρωτή, αλλά και το ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα.

Για το ματς στο Αγρίνιο: "Το προηγούμενο ματς ήταν δύσκολο, η ομάδα έδωσε πολλή ενέργεια, έτρεξε πολύ. Μετά από τέτοια κατάσταση η αποκατάσταση είναι δύσκολη, αλλά αισθάνομαι καλά και το ίδιο και η ομάδα".

Για τα στοιχεία που έφεραν τον ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση: "Το πρώτο σημείο είναι ότι παίζουμε σαν ομάδα, είμαστε ενωμένοι, δεν σκεφτόμαστε τον εαυτό μας. Όλοι βάζουμε πάνω απ' όλα την ομάδα. Αυτό κάνει την διαφορά. Έχουμε πολύ καλή ομάδα, πολλούς καλούς παίκτες και δεν μπορούμε να κάνουμε λάθη. Γιατί έτσι θα μας προσπεράσουν οι ομάδες που είναι από κάτω μας".

Για το τι θα κρατήσει τον ΠΑΟΚ πρωτοπόρο: "Πρέπει να είμαστε ακόμη πιο συγκεντρωμένοι, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, να συνεχίσουμε να παίρνουμε τις νίκες".

Για το αν τα ματς με τις μικρομεσαίες ομάδες ή τα ντέρμπι θα κάνουν την διαφορά: "Τα τρία ματς που έχουμε μέχρι τα ντέρμπι είναι τα πιο σημαντικά, γιατί αν δεν τα πάρουμε θα πέσει η αυτοπεποίθησή μας. Αν τα κερδίσουμε θα είμαι πιο δυνατοί στα ματς με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Είναι σημαντικό να τα πάρουμε για να χαθούν οι ισορροπίες έχουμε τώρα".

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα: "Είδαμε ότι το προηγούμενο εκτός έδρας ματς ήταν αρκετά δύσκολο, η ομάδα όμως δούλεψε καλά γι' αυτό κερδίσαμε. Πρέπει να πάμε στα Γιάννινα και να μπούμε με την ίδια νοοτροπία, να παίξουμε, να παλέψουμε και αν έχουμε αυτά τα στοιχεία θα κερδίσουμε".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ