ΠΑΟΚ

Μαντούρο: "Ο ΠΑΟΚ δεν θα με αφήσει να φύγω"

Μαντούρο: "Ο ΠΑΟΚ δεν θα με αφήσει να φύγω"

Ο Χέντβιχες Μαντούρο τόνισε πως δεν αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΟΚ ενώ σχολίασε την κατάσταση που υπάρχει στην Ελλάδα τα τελευταία 24ωρα.

Για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ αλλά και για την κατάσταση που υπάρχει στην Ελλάδα τις τελευταίες μέρες μίλησε ο ΧέντβιχεςΜαντούρο τονίζοντας πως δεν θα αποχωρήσει από τον "Δικέφαλο".

Στην ιστοσελίδα omroepflevoland.nlαναφέρεται:

" Γνωρίζω πως ο ΠΑΟΚ δεν θα με αφήσει να φύγω. Οι τράπεζες είναι κλειστές για μια βδομάδα, υπάρχουν διαδηλώσεις υπέρ και εναντίον της Ευρωπαϊκής Ένωσηςκαι είναι δύσκολο να γίνουν αντιληπτά.

Η κατάστασή μου είναι διαφορετική από εκείνη του μέσου Έλληνα, ο οποίος θα μπορεί να έχει προβλήματα με την δουλειά του ή με τα χρήματά του στην τράπεζα. Για ένα ποδοσφαιριστή, νομίζω ότι δεν είναι τόσο κακό".

"Η ρήτρα για τον Πέρεθ είναι στα 5.000.000 εκ. ευρώ"

Δεν λένε να σταματήσουν να ασχολούνται με τον Λούκας Πέρεθ οι Ισπανοί... Για τον τελευταίο που έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, μίλησε ο ατζέντης του Ροντρίγκο Φερνάντεζ τονίζοντας πως η ρήτρα για τον ποδοσφαιριστή είναι πολύ υψηλή.

" Η ρήτρα τώρα είναι στα 5.000.000 εκατ. ευρώ", είπε ο ίδιος όπως μεταφέρεται στην ιστοσελίδα riazor.org, ένα ποσό φυσικά απαγορευτικό για την Λα Κορούνια.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ