Μανδρίνος: "Δεν γίνεται κάθε χρόνο να βάζει 15 εκατ. ευρώ ο Σαββίδης"

Σαββίδης

Μανδρίνος: "Δεν γίνεται κάθε χρόνο να βάζει 15 εκατ. ευρώ ο Σαββίδης"

Το πρώην μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ανδρέας Μανδρίνος μίλησε για την ανάγκη να ελέγξει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ το "άνοιγμα" που δημιουργείται στα οικονομικά της κάθε σεζόν για να μην απαιτείται συνεχώς ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου να βάζει κάθε χρόνο βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Σε μία εποχή γενικότερης ευφορίας για την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε σχέση με άλλες μεγάλες ελληνικές ομάδες, ήρθε μία πολύ ενδιαφέρουσα τοποθέτηση από το πρώην μέλος παλιότερων διοικήσεων του ΠΑΟΚ (επί Ζαγοράκη), Ανδρέα Μανδρίνο, για να υπογραμμίσει την ανάγκη να ισοσκελιστούν έσοδα-έξοδα, προκειμένου να μην απαιτείται κάθε χρόνο οικονομική "ένεση" από τον Ιβάν Σαββίδη.

Μιλώντας στον Ρ/Σ "Metropolis 95.5", τόνισε:

Για την νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που αναμένεται να φτάσει τα 7 εκατ. ευρώ:

"Κάπου αυτό πρέπει να σταματήσει γιατί ο κ.Σαββίδης θα απογοητευτεί και ο ΠΑΟΚ από την απογοήτευση του κ.Σαββίδη θα το βρει μπροστά του. Δεν υπάρχει κανένας να βάζει τέτοιο ποσό ή παρόμοιο, ούτε ο κόσμος έχει πλέον τη δυνατότητα να βάζει χρήματα μέσω των εισιτηρίων. Κάποια στιγμή αυτό πρέπει να τελειώσει, δεν γίνεται κάθε χρονιά ο κ.Σαββίδης να βάζει από την τσέπη του 15 εκατ.ευρώ.

Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό για πολλά χρόνια με αυτό το ύψος. Ο ΠΑΟΚ θα είναι διαχρονικός, δεν θα τελειώσει σήμερα ή αύριο ή σε 10 χρόνια. Πρέπει να σκεφτούμε τη βιωσιμότητα. Βλέπετε τι γίνεται τώρα στον Παναθηναϊκό, εμείς την γλυτώσαμε δύο φορές, πρέπει να φτάσουμε στην 3η και να μην την γλυτώσουμε και να καταστραφεί η ομάδα επειδή το θέλει ο κόσμος; Ο κ. Ζαγοράκης παρέλαβε 8 εκατ. ευρώ κύκλο εργασιών και παρέδωσε 32".

Για το αν μπορεί να ισορροπήσει η ομάδα με τα έξοδα:

"Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει, αλλά κάποια στιγμή πρέπει ο κ.Σαββίδης να μην ματώνει οικονομικά. Όπως σας είπα και πριν εμείς σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχουμε όμως ο ΠΑΟΚ θα υπάρχει".

 
SHARE

BEST OF NETWORK

ΒΙΝΤΕΟ

Μάνδρα: Ξύλο και βρισιές στο Δημοτικό Συμβούλιο

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στο πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο Μάνδρας μετά τη φονική πλημμύρα - Πιάστηκαν στα χέρια μετά τη σιγή ενός λεπτού για τους νεκρούς

Η πιο τζούφια τηλεοπτική μετάδοση της χρονιάς

Αμερικανικό κανάλι ήταν έτοιμο να αναμεταδώσει την κατεδάφιση ενός γηπέδου, ώσπου συνέβη αυτό.

Μια γενναία πράξη ανθρωπιάς από τον Νίκο Γκάλη

Ο Γκάλης βγάζει σε δημοπρασία τα παπούτσια που φορούσε το 1992 για τον μικρό Χριστόφορο

Ελληνίδα SMILF, έλα να υποκλιθείς στο κοινό σου

Μετά τις MILF μας προέκυψαν οι SMILF. Έλα να δεις ποιες είναι και γιατί αξίζει να τις γνωρίσεις.

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24