ΠΑΟΚ

Μαλεζάς: "Έκλεισε ο κύκλος μου στην Φορτούνα"

firo.Fu§ball, Fussball,               02.02.2013                      .1. Bundesliga, 1. BL Saison 2012/2013.Fortuna Dsseldorf Duesseldorf - VfB Stuttgart 3:1..dialog, Besprechung, Fortuna Johannes van den Bergh, Fortuna Stelios Malezas..$worldrights Es gelten unsere AGB, einsehbar auf.www.firosportphoto.de.copyright by firo sportphoto:.Coesfelder Str.207.48249 Dlmen.www.firosportphoto.de.mail@firosportphoto.de.(V o l k s b a n k   B o c h u m - W i t t e n ).BLZ.: 430 601 29.Kt. Nr.: 341 117 100.Tel:Ê 02594 - 9916004.Fax:Ê02594 - 9916005
Μαλεζάς INTIME SPORTS

Ο Στέλιος Μαλεζάς μίλησε για τον Ιβάν Σαββίδη, τον Άγγελο Αναστασιάδη και το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Στην εκπομπή Γκολ χωρίς σύνορα του ΣΚΑΙ μίλησε ο Στέλιος Μαλεζάς, τονίζοντας ότι περιμένει από τον μανατζέρ του να του φέρει προτάσεις για να τις αξιολογήσουν από κοινού.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την υπομονή που πρέπει να κάνει ο κόσμος:
"Τίποτα δεν μπορεί να γίνει μέσα σε χρονικό διάστημα 2-3 και 5 ετών. Εμείς στην Ελλάδα βιαζόμαστε και θέλουμε άμεσα αποτελέσματα. Με καλή θέληση θα γίνουν πολλά, από εκεί και πέρα χρειάζεται και υπομονή για να υλοποιηθούν".

Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την περίπτωσή του:
"Είναι ένα θέμα, αλλά δεν είναι σωστό τώρα να αναφέρουμε κάτι. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαι ελεύθερος, έχω τελειώσει με τις υποχρεώσεις μου με την Φορτούνα. Ο μάνατζερ μου θα φέρει τις προτάσεις για να τις κρίνουμε".

Σε ερώτηση για το αν έκλεισε ο κύκλος του στο γερμανικό πρωτάθλημα τόνισε:
"Προς το παρόν έχει κλείσει ο κύκλος μου μόνο στην Φορτούνα. Ο μάνατζερ μου κάνει την δουλειά του και αργότερα θα κρίνουμε".


Για τον Ιβάν Σαββίδη και τον Αγγελο Αναστασιάδη:
"Όταν υπάρχει ένας δυνατός πρόεδρος και ένας καλός προπονητής υπάρχει το σωστό μείγμα, αλλά δεν είναι μόνο αυτό, είναι και ο κόσμος που πρέπει να στηρίξει τις επιλογές. Τα τελευταία χρόνια πολλές ομάδες έχουν κάνει άλματα στο θέμα των Ακαδημιών. Είναι δύσκολο να βγάλεις παίκτες από τα φυτώρια, αλλά πολλές ομάδες το έχουν καταφέρει. Τα επόμενα χρόνια είμαι σίγουρος ότι θα συνεχιστεί".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ