ΠΑΟΚ

Μαλεζάς: "Μόνοι υπαίτιοι εμείς οι ποδοσφαιριστές"

Μαλεζάς: "Μόνοι υπαίτιοι εμείς οι ποδοσφαιριστές"
Μαλεζάς-ΠΑΟΚ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Στέλιος Μαλεζάς επισήμανε ότι οι μοναδικοί υπαίτιοι για τη γκέλα του ΠΑΟΚ στη Βέροια είναι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του.

Στο γεγονός πως οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν ήταν απόλυτα συγκεντρωμένοι και ασχολούνταν με πράγματα εκτός παιχνιδιού απέδωσε το στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ στη Βέροια ο Στέλιος Μαλεζάς.

Ο έμπειρος αμυντικός δεν θέλησε να σχολιάσει τη φάση του ακυρωθέντος γκολ του Περέιρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova:

"Αυτό το οποίο γνωρίζουμε όλοι είναι ότι χάσαμε δύο βαθμούς. Μπορούμε να ρίξουμε σε πολλά πράγματα ευθύνες, αλλά οι μόνοι υπαίτιοι είμαστε εμείς οι ποδοσφαιριστές, που δεν αξιοποιήσαμε τις 3-4 καλές ευκαιρίες που δημιουργήσαμε και δεν βγάλαμε στον αγωνιστικό χώρο αυτό που μπορούσαμε".

"Εμείς που δεν είχαμε αγωνιστεί στα προηγούμενα παιχνίδια έπρεπε να είχαμε δείξει το κάτι παραπάνω για να δείξουμε ότι είμαστε εδώ και μπορούμε να διεκδικήσουμε μία θέση στο μέλλον. Όταν έρχεται θετικό αποτέλεσμα κανείς δεν σκέφτεται τις αλλαγές. Δυστυχώς σε άσχημο αποτέλεσμα σκεφτόμαστε τι έφταιξε και τι δεν πήγε καλά. Για μένα έφταιξε το ότι δεν ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι και δεν είχαμε στο μυαλό μας το να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δυστυχώς, ειδικά στο β' ημίχρονο ασχολούμασταν με άλλα πράγματα και όχι με τον αγωνιστικό χώρο και το παιχνίδι".

Για το ακυρωθέν γκολ

"Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν γι' αυτό θα μιλήσουν και είναι οι καθ' ύλην αρμόδιοι".

Για τη συνέχεια

"Δυστυχώς δείξαμε ότι η Βέροια ήταν μόνο θεωρητικά αδύναμη, γιατί δεν μπορέσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Το τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα το ξέρει πολύ καλά ο προπονητής κι εμείς οι ποδοσφαιριστές. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο αν δεν θέλουμε να γκελάρουμε ξανά".

Photo credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γκέλα Νο2, 0-0 ο ΠΑΟΚ στη Βέροια
Περέιρα: "Ήμουν ένα μέτρο πίσω"
Κρέσπο: "Αν δεν σκοράρεις, δεν κερδίζεις"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ