ΠΑΟΚ

Μαλεζάς in - Πέλκας out

Μαλεζάς in - Πέλκας out
Μαλεζάς-ΠΑΟΚ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός, Στέλιος Μαλεζάς, μπαίνει αύριο (19/10 για προπόνηση). Θετικά νέα για Λέοβατς και Τζαβέλλα.

Ο Βλάνταν Ίβιτς θα στερηθεί των υπηρεσιών του Δημήτρη Πέλκα για τις επόμενες δυο εβδομάδες (χάνει τα δυο παιχνίδια με Καραμπάκ, και αυτά με Ολυμπιακό, Λάρισα, ΑΕΚ και Πανιώνιο), με τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο 21χρονος μέσος να δείχνουν μυική κάκωση με οίδημα σ’ έναν από τους στροφείς μύες του ισχίου.

Αντιθέτως τα νέα από τις εξετάσεις του Στέλιο Μαλεζά ήταν θετικά,καθώς αυτές έδειξαν πρώτου βαθμού κάκωση συνδέσμων ποδοκνημικής, βάση της οποίας ο έμπειρος αμυντικός θα είναι σε θέση να προπονητή κατ΄σ τη διάρκεια της αυριανής ημέρας.

Μαζί με τον Μαλεζά, στις προπονήσεις θα επιστρέψει αύριο και ο Μαρίν Λέοβατς. Ο Γιώργος Τζαβέλλας από την πλευρά του συνεχίζει το πρόγραμμα ενδυνάμωσης και ιδιοδεκτικότητας καθώς οι εξετάσεις έδειξαν πως η πορεία αποθεραπείας του εξελίσσεται ομαλά.

Τέλος, ο Στέφανος Αθανασιάδης ακολούθησε θεραπεία μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, λόγω ενός χτυπήματος στο παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ