ΠΑΟΚ

Μαλεζάς: "Η αποβολή μου επηρέασε το αποτέλεσμα"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Στέλιος Μαλεζάς παραδέχτηκε το λάθος του, τονίζοντας ότι με την δεύτερη κίτρινη που δέχτηκε επηρέασε το αποτέλεσμα του ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Στην αποβολή του στάθηκε ο Στέλιος Μαλεζάς μετά την βαριά ήττα του ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο έμπειρος αμυντικός παραδέχτηκε το λάθος του τονίζοντας ότι επηρέασε το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Είναι βαρύ το σκορ. Δεν ξεκινήσαμε καλά, δεχτήκαμε γκολ από την ΑΕΚ στην πρώτη φάση, μας πίεσε στη συνέχεια, ενώ εμείς αργήσαμε να το ισορροπήσουμε. Έκανα ένα μεγάλο λάθος με τη δεύτερη κίτρινη κάρτα που δέχτηκα. Στέρησα την ομάδα μου από έναν παίκτη στον αγωνιστικό χώρο και δεν βοήθησαν την ομάδα μου. Πιστεύω ότι η κάρτα μου επηρέασε το αποτέλεσμα" είπε αρχικά και στη συνέχεια ανέφερε:

"Είχαμε δύο άσχημα παιχνίδια την προηγούμενη εβδομάδα. Στο ματς με τον Ολυμπιακό εμφανιστήκαμε όπως έπρεπε. Κοιτάμε να μην κάνουμε άλλα λάθη. Να μην τα επαναλάβουμε στα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια. Θέλουμε τη νίκη επί του Πανιωνίου για να ηρεμήσουμε. Είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης.

Δεν μπήκαμε έτσι όπως έπρεπε και πρέπει να το λύσουμε. Η ομάδα δεν έμεινε στη νίκη με τον Ολυμπιακό. Είναι τυχαίο γεγονός, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και έχουμε ευθύνη εμείς οι παίκτες. Πρέπει να δούμε τι έφταιξε για να το λύσουμε. Η ΑΕΚ στην έδρα της είναι δυνατή και σε συνδυασμό με την αλλαγή προπονητή την περιμέναμε να εμφανιστεί έτσι".

ΚΡΕΣΠΟ: "Κάναμε λάθη που στοίχισαν"

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο από την πλευρά του στάθηκε στα λάθη της ομάδας του ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι ήταν ένα κακό παιχνίδι για όλους.

Για τους λόγους της ήττας από την ΑΕΚ:
"Ξεκινήσαμε αρκετά άσχημα το παιχνίδι μας, δώσαμε δικαιώματα στον αντίπαλο μας, κάναμε λάθη που μας στοίχισαν και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Ήταν ένα κακό παιχνίδι για όλους μας, πρέπει να κοιτάξουμε την συνέχεια...".

Για το αν ο ΠΑΟΚ έμεινε στη νίκη επί του Ολυμπιακού την προηγούμενη αγωνιστική:
"Δεν νομίζω πως μείναμε σε εκείνο το παιχνίδι. Κάναμε μια κακή αρχή, όπως και σήμερα. Έπρεπε να κάνουμε λιγότερα λάθη, τώρα - ωστόσο- πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά".

Για το παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στον Πανιώνιο:
"Έχουμε ένα ακόμη μεγάλο παιχνίδι μπροστά μας, αυτό κόντρα στον Πανιώνιο και πρέπει να πάρουμε τη νίκη. Ακολουθεί η διακοπή και αυτό θα μας επιτρέψει να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο για να επιστρέψουμε ακόμη πιο δυνατοί".

ΒΑΡΕΛΑ: "Δεν ήταν η μέρα μας"

Ο Φερνάντο Βαρέλα υποστήριξε ότι ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να αντιδράσει μετά το γρήγορο γκολ που δέχτηκε, ενώ στάθηκε και στις στα μικροπροβλήματα για Μαλεζά και Κάμπος στο ξεκίνημα του αγώνα.

Συγκεκριμένα είπε στη nova:
"Δεχτήκαμε ένα γκολ στο πρώτο λεπτό και δεν καταφέραμε να αντιδράσαμε. Συμφωνώ με όσα είπε ο προπονητής μας. Γενικώς σήμερα δεν ήταν η μέρα μας.

Είναι πράγματα που σου ρίχνουν την ψυχολογία, ειδικά όταν πρόκειται για σημαντικούς παίκτες. Και ο Μαλεζάς και ο Κάμπος που είχαν τα μικροπροβλήματα ήταν ποδοσφαιριστές που χρειαζόμασταν. Η ποδοσφαιρική μας συμπεριφορά μέσα στο γήπεδο δεν ήταν αυτή που έπρεπε και πρέπει να αλλάξουμε.

Όταν δεν σκοράρεις είναι δύο τα άσχημα πράγματα που συμβαίνουν. Πρώτα επηρεάζεται το παιχνίδι σου γιατί δεν έχεις καθαρό μυαλό και ο αντίπαλος αποκτά αυτοπεποίθηση. Δεν καταφέραμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας. Ο αντίπαλος πέτυχε στο δεύτερο ημίχρονο το γκολ και εκεί κρίθηκε το ματς".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ