ΠΑΟΚ

Μαλεζάς: "Εμείς το παιχνίδι μας για να νικήσουμε"

Μαλεζάς: "Εμείς το παιχνίδι μας για να νικήσουμε"
Μαλεζάς INTIME SPORTS

Ο Στέλιος Μαλεζάς έστειλε το μήνυμα για κυριαρχικό ποδόσφαιρο από πλευράς ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (4/10).

Ο Στέλιος Μαλεζάς έδειξε πώς σκέφτονται στον ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Κατερινιώτης αμυντικός στις δηλώσεις του στη NOVA μίλησε για την προσπάθεια που θα κάνει ο ο ΠΑΟΚ για νίκη με το γνωστό τρόπο παιχνιδιού του.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για την ευρωπαϊκή αναμέτρηση με τη Ντόρτμουντ: "Ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Μας άφησε πικρή γεύση για τον τρόπο που ισοφαριστήκαμε. Πήραμε ένα πόντο όμως και είμαστε στο κόλπο της πρόκρισης. Τα δύο παιχνίδια με την Κράσνονταρ θα κρίνουν τα πάντα".

Για τη φιλοσοφία του ΠΑΟΚ σε κάθε ματς: "Εμείς είμαστε έτοιμοι για όλα. Για όλες τις συνθήκες ενός αγώνα. Στο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ, έπρεπε να κοιτάξουμε να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα".

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: "Τα ντέρμπι αυτά κρίνονται στις λεπτομέρειες. Στόχος η νίκη για να πλησιάσουμε τον Ολυμπιακό. Κύριο μέλημά μας είναι να κάνουμε το παιχνίδι που έχουμε μάθει με τον προπονητή μας. Βάσει αυτών θα διεκδικήσουμε τη νίκη για εμάς και τον κόσμο μας".

Για το αν υπάρχει κόπωση και τους νέους σε ντέρμπι παίκτες: "Υπάρχει κόπωση και στις δύο ομάδες. Και ψυχολογική και σωματική. Εχουμε αντιμετωπίσει παρόμοιες καταστάσεις και μπορούμε να βρούμε τις δυνάμεις. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι εμείς στους πιο νέους, όλοι ξέρουν τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι για εμάς, τον κόσμο. Όλη η Ελλάδα γνωρίζει τι σημαίνουν τα ντέρμπι μεταξύ των δύο συλλόγων. Το θέμα είναι σε τι κατάσταση θα βρεθούμε εμείς".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ