ΠΑΟΚ

Μαλεζάς: "Ας έχουμε υπομονή..."

Μαλεζάς: "Ας έχουμε υπομονή..."
INTIME SPORTS

Ο Στέλιος Μαλεζάς τόνισε πως ο ΠΑΟΚ "χτίζει" μια νέα ομάδα και ζήτησε να στηριχτεί το σύνολο του "Δικεφάλου". Τι είπε με τη σειρά του ο Χάρης Χαρίσης. Ο σεβασμός του Ιβάν Σαββίδη προς τον κόσμο.

Για το ματς με την Κρασνοντάρ αλλά και γενικότερα για την ομάδα που "χτίζει" ο ΠΑΟΚ μίλησε ο Στέλιος Μαλεζάς. Συγκεκριμένα είπε:

Για την ήττα του ΠΑΟΚ: "Αντιμετωπίσαμε μια ποιοτική ομάδα. Δεχτήκαμε ένα «κρύο» γκολ και άλλαξε η ροή του αγώνα. Προσπαθήσαμε με μια κεφαλιά του Τζιόλη στο πρώτο ημίχρονο να ισοφαρίσουμε και θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι. Είμαστε πολύ πικραμένοι γιατί θέλαμε κάτι παραπάνω από αυτό το παιχνίδι".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ είναι... κοντά στον αποκλεισμό: "’Εχουμε λίγες πιθανότητες πρόκρισης αλλά θα πρέπει να τις εξαντλήσουμε. Πρέπει να κερδίσουμε τη Γκαμπάλα και αναλόγως με το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα να δούμε τι μπορούμε να πάρουμε".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ ήταν επιθετικά ακίνδυνος στο ματς: "Κάθε παιχνίδι βλέπουμε τι έχουμε κάνει. Μπορεί να ήμασταν ακίνδυνοι, αλλά είχαμε 2-3 ευκαιρίες με μια καλή πάσα να κάνουμε κάτι καλό. Και οι άλλοι παίζουν ποδόσφαιρο όμως και αμύνθηκαν καλά σε αυτές τις περιπτώσεις".

Για την συνέχεια: "Ξέρω πολύ τα καλά του ΠΑΟΚ και νομίζω ότι αυτό που πρέπει να έχουμε, είναι υπομονή. Όταν κάτι χτίζεται σε σταθερές βάσεις αξίζει την υπομονή όλων. Την πρώτη χρονιά του Σάντος υπήρχε γκρίνια, έξω και γύρω από την ομάδα αλλά τα επόμενα δύο χρόνια είδατε τι ποδόσφαιρο έπαιξε η ομάδα εκείνη και ακόμα λέμε για αυτή. Το ποδόσφαιρο χρειάζεται υπομονή και πολλή δουλειά, που κάνουμε. Χρειάζεται υπομονή και λίγο τύχη που τη στερηθήκαμε σε κάποια παιχνίδια".

Για την παρουσία του στην ομάδα: "Προσπαθώ όποτε μπαίνω μέσα να δικαιώνω τον εαυτό μου και τον προπονητή που με επιλέγει".

Για το αν είναι αισιόδοξος για την ομάδα που "χτίζεται": "Ας κάνουμε υπομονή για να κάνουμε κάτι καλό για να μπορέσουμε να ελπίζουμε να κάνουμε σε κάτι τα επόμενα χρόνια. Πρέπει να κοιτάμε όλοι να χτιστεί μια ομάδα. Μας στεναχωρεί που χάσαμε ένα παιχνίδι, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε πως θα χτίσουμε μια ομάδα για το μέλλον η οποία μέσα σε 4-5 χρόνια θα γίνεται καλύτερη. Βλέπω ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά στην προπόνηση και αυτό βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Είναι καινούργια φιλοσοφία και δεν μπορούν να βγουν όλα τώρα στο 100%. Ας έχουμε υπομονή γιατί αυτή η προσπάθεια αξίζει".

Χαρίσης: "Ας παίρναμε αποτέλεσμα δίχως να είμαι καλός"

Ο Χάρης Χαρίσης είχε θετικότατη παρουσία στο ματς με την Κρασνοντάρ και μετά το τέλος του αγώνα είπε: "Δεν είναι ευχάριστο το γεγονός πως το σημερινό παιχνίδι δεν συνοδεύτηκε με νίκη ή έστω ένα θετικό αποτέλεσμα".

Για τα καλά λόγια του Τούντορ αναφορικά με την απόδοσή του: "Προσωπικά θα προτιμούσα να μην πήγαινα καλά και να έπαιρνε αποτέλεσμα η ομάδα".

Για το τι δεν πήγε καλά στο ματς: "Θεωρώ ότι ήρθαμε εδώ να παίξουμε αμυντικά και σε κάποια αντεπίθεση να πετύχουμε κάποιο τέρμα. Το καταφέραμε αρκετά καλά αλλά δεχτήκαμε ένα γκολ σε μια φάση ποιότητας του αντιπάλου. Καταφέραμε και με την σειρά μας να πετύχουμε ένα γκολ αλλά ήταν αργά. Η Κρασνοντάρ δεν είναι καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ. Είναι ισάξιες οι ομάδες. Ήμασταν και λίγο άτυχοι αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο".

Για το ότι ο Μαλεζάς είπε πως χρειάζεται υπομονή στον ΠΑΟΚ: " Δεν ξέρω τι γινόταν τα προηγούμενα χρόνια, σίγουρα τώρα ο ΠΑΟΚ είναι σε καλύτερο επίπεδο".

Για το σύστημα του ΠΑΟΚ: " Δεν βγήκαν όλα σήμερα, αλλά υπήρχαν διαστήματα που ήμασταν καλοί".

Ο σεβασμός του Ιβάν προς τον κόσμο

O Ιβάν Σαββίδης δεν ξέχασε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που στήριξαν την ομάδα στο ματς κόντρα στην Κρασνοντάρ. Μετά το τέλος του αγώνα προέβη σε μια ιδιαίτερη κίνηση που έδειχνε τον σεβασμό του στον κόσμο του "Δικεφάλου". Συγκεκριμένα χαιρετούσε έναν-έναν τους οπαδούς που είχαν μείνει στην κερκίδα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ