ΠΑΟΚ

Μαλεζάς: "Αδειάσαμε ψυχολογικά"

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Στέλιος Μαλεζάς, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για τη νίκη επί του Ατρόμητου, όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες εβδομάδες στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το πως τα βιώνουν οι παίκτες του "Δικέφαλου".

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από το Περιστέρι επικρατώντας 2-0 του Ατρόμητου για την 26η αγωνιστική της Super League Σουρωτή χάρη στα γκολ των Χοσέ Άνχελ Κρέσπο και Τζάλμα Κάμπος.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Στέλιος Μαλεζάς μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και στον Χρήστο Μπάλλο για την εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" μίλησε μετά την νίκη επί του Ατρόμητου για τον αγώνα, όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες εβδομάδες στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το πως τα βιώνουν οι παίκτες του Δικέφαλου. Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα: “Μας επηρέασε η διακοπή. Ειδικά στην αρχή του παιχνιδιού δεν είχαμε σωστό τάιμινγκ, σωστές επαφές με την μπάλα και σωστή συνεργασία μεταξύ μας. Εμείς κοιτάζουμε αυτό που κάνουμε μέσα στο αγωνιστικό χώρο. Τα υπόλοιπα ας τα κρίνουν άλλοι”.

Για τη δήλωση του προπονητή του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου ότι η ομάδα έχει 58 βαθμούς και έναν αγώνα λιγότερο, αυτόν κόντρα στον Ολυμπιακό: "Ο προπονητής επέλεξε να πει αυτό που βλέπει. Ότι στον αγωνιστικό χώρο, στα ματς που έχουμε παίξει, έχουμε αυτούς τους βαθμούς. Από εκεί και πέρα, το τι έχει αποφασίσει ή όχι ένα δικαστήριο είναι δουλειά άλλων. Όχι των παικτών και του προπονητή. Εμείς πρέπει να κοιτάζουμε τι κάνουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και τίποτα άλλο”.

Για την ψυχολογία ενός ποδοσφαιριστή που βλέπει αγώνες να κρίνονται από δικαστικές αποφάσεις και όχι εντός αγωνιστικού χώρου: "Οι τελευταίες 3 εβδομάδες ήταν πολύ δύσκολες για την ομάδα μου. Ενώ κοιτούσαμε πως θα παίξουμε και πως θα αντιμετωπίσουμε τους αντιπάλους, έγιναν πράγματα με τα οποία τουλάχιστον εμείς οι ποδοσφαιριστές δεν θα έπρεπε να ασχολούμαστε και τελικά ασχολούμαστε. Υπήρχε ένα άδειασμα ψυχολογικό και σωματικό, το οποίο λίγες φορές έχω νιώσει στην ζωή μου και ελπίζω να μείνουν λίγες. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη και νομίζω ότι έτσι νιώθουν όλοι οι ποδοσφαιριστές στην ομάδα μου”.

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος και το Κύπελλο: "Κοιτάμε παιχνίδι το παιχνίδι. Αυτό κάναμε από την αρχή της χρονιάς και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Τώρα έχουμε το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε μετά”.

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο: "Θα πρέπει να σταματήσει κάθε ομάδα να κοιτάζει το συμφέρον της. Θα πρέπει να κοιτάξουν το συλλογικό καλό. Μέσα από αυτό όλες οι ομάδες θα έχουν περισσότερο κέρδος στο τέλος”.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ