ΠΑΟΚ

Μακ: "Θέλω να παίξω"

Μακ: "Θέλω να παίξω"
INTIME SPORTS

Την επιθυμία του να αγωνιστεί κόντρα στη Φιορεντίνα παρά το χτύπημα που δέχτηκε στο ματς με τον Ατρόμητο, εξέφρασε ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, Ρόμπερτ Μακ.

Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, Ρόμπερτ Μακ, εξερχόμενος από την Τούμπα εκδήλωσε την επιθυμία του να αγωνιστεί στην ευρωπαϊκή αναμέτρηση κόντρα στη Φιορεντίνα. Καθησυχαστικός ο γιατρός του "Δικεφάλου".

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα με τον Ατρόμητο, ο Ρόμπερτ Μακ δέχτηκε χτύπημα από αντίπαλό του σε σημείο κοντά στο γόνατο. Στο διάστημα της ανάπαυλας συμφώνησε με τον προπονητή του να ξεκινήσει στο δεύτερο μέρος και εφόσον νιώσει ενοχλήσεις να αντικατασταθεί.

Οπως κι έγινε. Στο 51' ο Γκολάσα πέρασε στη θέση του Σλοβάκου, ο οποίος εξερχόμενος από την Τούμπα μετά το φινάλε του ματς έλεγε μεν ότι πονάει, αλλά, παράλληλα, τόνιζε: "Θέλω να παίξω, είναι σημαντικό παιχνίδι με την Φιορεντίνα. Θα δείξουν, πάντως, οι εξετάσεις αν θα τα καταφέρω".

Ο γιατρός του ΠΑΟΚ, Γιώργος Οικονομίδης, πάντως, ήταν καθησυχαστικός για την κατάσταση του Μακ

Διευρυμένο ωράριο στα εκδοτήρια

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε νέο ωράριο στα εκδοτήρια για να καλυφθούν οι ανάγκες των φιλάθλων ενόψει του αγώνα με την Φιορεντίνα: "Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων, που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο για τον αγώνα της Πέμπτης κόντρα στην Φιορεντίνα για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, τα εκδοτήρια του γηπέδου θα παραμείνουν ανοιχτά την Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη, 20,21 και 22 Οκτωβρίου,από τις 09.00 εώς τις 19.00 και την Πέμπτη από τις 09.00 μέχρι την έναρξη του αγώνα. Υπενθυμίζεται ότι για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητο οι φίλαθλοι να προσκομίζουν την αστυνομική τους ταυτότητα (είτε το δίπλωμα ή το διαβατήριο τους)".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ