ΠΑΟΚ

Μακ: "Χρειαζόμαστε παίκτες"

Μακ: "Χρειαζόμαστε παίκτες"
Μακ INTIME SPORTS

Ο Ρόμπερτ Μακ μίλησε για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Σπάρτακ Τρνάβα στην πατρίδα του και την ανάγκη ο Δικέφαλος να ενισχυθεί με ποιοτικούς παίκτες.

Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στο συναίσθημα που ένιωσε αγωνιζόμενος στη χώρα του, ενώ τοποθετήθηκε και για τις αρκετές χαμένες ευκαιρίες.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το συναίσθημα να αγωνίζεται στην πατρίδα του:

«Σαφώς και ένιωσα υπέροχα αφού ήρθε και η οικογένεια μου να με δει και χάρηκα. Αλλά από εκεί και πέρα ήμουν συγκεντρωμένος στο παιχνίδι αφού για αυτό ήρθαμε εδώ στην πατρίδα μου».

Για το ότι δεν σκόραρε παρά τις πολλές ευκαιρίες:

«Η αλήθεια είναι ότι με τόσες χαμένες ευκαιρίες κάποιος μπορεί να με κατηγορήσει ότι δεν ήθελα να σκοράρω απέναντι σε ομάδα της Σλοβακίας. Δεν είναι όμως αλήθεια αφού προσπάθησα πάρα πολύ. Έχασα πολλές ευκαιρίες αλλά όλη η ομάδα και σε αυτό το παιχνίδι δημιούργησε ευκαιρίες, προσπάθησε να σκοράρει και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει πολλά περισσότερα γκολ».

Για τις χαμένες ευκαιρίες και το ότι από το πουθενά η ομάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ.:

«Πιστεύω ότι δεχθήκαμε το γκολ από ένα χαζό πέναλτι. Μέχρι εκείνο το σημείο δεν είχαμε απειληθεί. Αλλά το σημαντικό είναι ότι η ομάδα αντέδρασε πάρα πολύ καλά και είναι σημαντικό ότι με την έναρξη του δευτέρου μέρους σκοράραμε και εκεί νομίζω ότι όλα είχαν κριθεί. Θα μπορούσαμε αμέσως μετά να πετύχουμε και δυο και τρια γκολ για πλάκα αλλά δεν το κάναμε. Ήρθε η κόκκινη κάρτα και φροντίσαμε να προσέξουμε την άμυνα μας στη συνέχεια».

Για τα δύο χαμένα τετ α τετ:

«Σαφώς και θα έπρεπε να είχα σκοράρει. Και στις δυο αυτές μεγάλες ευκαιρίες άνοιξα πιο πολύ τη μπάλα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να διευκολύνω τον τερματοφύλακα στην αντίδραση του. Κρατώ όμως ότι περάσαμε στην επόμενη φάση και αυτός ήταν ο στόχος μας».

Για το αν κρατάει το γκολ για την επόμενη φάση του EuropaLeague:

«Το ζήτημα είναι ότι ήθελα πολύ να σκοράρω σε αυτό το παιχνίδι και δεν τα κατάφερα. Μακάρι να συμβεί στο επόμενο. Το σημαντικό είναι ότι δεν στοίχισαν στην ομάδα αυτές οι χαμένες ευκαιρίες και έτσι είμαστε στην επόμενη φάση».

Για το αν είναι θέμα ατυχίας:

«Όλα παίζουν ρόλο. Και ο Έργκους έχασε μια μεγάλη ευκαιρία. Αλλά νομίζω ότι είναι καλό όταν κάνουμε συνεχώς ευκαιρίες. Σκοράραμε και περάσαμε όμως έστω και με ένα γκολ».

Για το αν του αρέσει να παίζει στην κορυφή της επίθεσης:

«Ναι είναι αλήθεια ότι μου αρέσει περισσότερο αυτή η θέση γιατί έχω πιο ανοιχτό χώρο, μπορώ να εκμεταλλεύομαι τις κάθετες πάσες. Μπορείς να βγαίνεις σε τετ α τετ αλλά δεν πρέπει να τα χάνεις όπως έκανα εγώ» απάντησε με διάθεση αυτοσαρκασμού ο Μακ.

Για τα κέρδη του ΠΑΟΚ από το ματς με τη Σπάρτακ:

«Είδατε ότι απουσίασαν παίκτες που ήταν παρόντες στα προηγούμενα παιχνίδια. Όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και αυτό είναι επίσης ένα σημαντικό συμπέρασμα από το συγκεκριμένο παιχνίδι».

Για το αν μίλησε με τον Σάμπο για τον ΠΑΟΚ:

«Δεν ξέρω τι θα γίνει. Νομίζω ότι έχει συμβόλαιο. Τον ρώτησα για τον ΠΑΟΚ και δε θέλω να δημοσιοποιήσω την κουβέντα μας. Σίγουρα είναι ένας καλός παίκτης και έχει ποιότητα. Το είδατε άλλωστε και εσείς τόσο στον αγώνα της Τούμπας όσο και στο δεύτερο παιχνίδι».

Για το αν ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ενίσχυση:

«Σίγουρα χρειαζόμαστε παίκτες. Μην ξεχνάτε ότι αν μπούμε στους ομίλους που είναι και ο πρώτος μας στόχος θα πρέπει να παίζουμε συνεχώς Πέμπτη και Κυριακή. Επομένως χρειαζόμαστε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Αλλά είναι ένα θέμα που αφορά τη διοίκηση και τον προπονητή. Χαίρομαι όμως γιατί τα νέα παιδιά όπως και όλη η ομάδα έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ:

«Ναι και τους ευχαριστούμε. Η Σπάρτακ έχει φανατικούς οπαδούς, η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν πολύ καλά και δεν είχαμε κάτι και χαίρομαι που τους δώσαμε τη χαρά με την πρόκριση μας».

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ