ΠΑΟΚ

Μακ, Βιεϊρίνια, Πέλκας για την κορυφαία ενέργεια του Μαρτίου

Μακ, Βιεϊρίνια, Πέλκας για την κορυφαία ενέργεια του Μαρτίου

Άνοιξε ο διαγωνισμός για τις τρεις κορυφαίες ενέργειες παικτών του ΠΑΟΚ μέσα στον μήνα Μάρτιο, με τους Ρόμπερτ Μακ, Βιεϊρίνια και Δημήτρη Πέλκα στην ψηφοφορία.

Μετά από τον διαγωνισμό για τον MVP του μήνα Μαρτίου, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ άνοιξε και τον αντίστοιχο για το Play of the Month στα παιχνίδια του Μάρτη.

Δείτε τι αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τις υποψηφιότητες Μακ, Βιεϊρίνια και Πέλκα:

"Λίγα τα ματς, πολλές οι ομαδικές ενέργειες. Οι επιθέσεις από οργανωμένη προσπάθεια, η οποία αποτυπώνει τη δουλειά στις προπονήσεις. Τρεις τελικές πάσες είναι αυτές που θα διεκδικήσουν το βραβείο για την πιο εντυπωσιακή ενέργεια του μήνα.Η πρώτη έρχεται από το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και ανήκει στον Ρόμπερτ Μακ. Ο Σλοβάκος άσος πήρε την μπάλα από τα αριστερά, πέρασε σαν σταματημένο τον προσωπικό του αντίπαλο, πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης και έδωσε έτοιμο γκολ στον Τζάλμα Κάμπος για το 1-1.

Στην δεύτερη υποψηφιότητα ο Κάμπος είναι και πάλι αυτός που παίρνει την μπάλα και σκοράρει. Το δύσκολο στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν ποιος θα… καρπωθεί την υποψηφιότητα. Κανονικά αυτός θα έπρεπε να είναι ο Ράζβαν Λουτσέσκου. Ο εμπνευστής της «κομπίνας». Αλλά κάτι τέτοιο είναι κόντρα στους κανονισμούς. Έτσι, η υποψηφιότητα πάει σ’ εκείνον που έκανε την τελική πάσα.Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια πήρε την μπάλα από το φάουλ του Πέλκα και με έξυπνη λόμπα βρήκε τον Ανγκολέζο εξτρέμ, σ’ ένα υποδειγματικό τρίγωνο που θύμισε κάτι από… χορογραφία κι άνοιξε το δρόμο για το τρίποντο κόντρα στον Ατρόμητο.

Τέλος, το βραβείο θα διεκδικήσει και ο Δημήτρης Πέλκας, ο οποίος ήταν ο δημιουργός του δεύτερου τέρματος του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι. Μετά από κόρνερ, η μπάλα κατέληξε στα πόδια του και αυτός επέλεξε τον δύσκολο δρόμο. Απέφυγε εντυπωσιακά δύο αμυντικούς που προσπάθησαν να τον ανακόψουν και έδωσε την ασίστ στον Κρέσπο για να κλειδώσει τη νίκη.

Δείτε τα τρία υποψήφια Play of the Month για τον Μάρτιο στο video που ετοίμασε το PAOK TV, το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ, και λάβετε μέρος στην ψηφοφορία".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ