ΠΑΟΚ

Μακ: "Τώρα το απολαμβάνω"

Μακ: "Τώρα το απολαμβάνω"
Μακ INTIME SPORTS

Στη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται παίζει ο Ρόμπερτ Μακ, για αυτό και έχει ξεκινήσει ιδανικά το πρωτάθλημα. Αυτό υποστήριξε ο Σλοβάκος που δήλωσε ότι το διασκεδάζει. Φακούντο Περέιρα: "Δεν κρατάω κακία στον Τούντορ, είμαι επαγγελματίας".

O Ρόμπερτ Μακ αναδείχτηκε ο πολυτιμότερος παίκτης του ΠΑΟΚ για τον μήνα Αύγουστο και ο ίδιος μίλησε για αυτό αλλά και για άλλα θέματα. Συγκεκριμένα είπε:

Για το ότι αναδείχτηκε MVP του Αυγούστου: "Ο Αύγουστος ήταν ένας πολύ δύσκολος μήνας για εμάς. Έπρεπε να παίξουμε παιχνίδια για να μπούμε στους ομίλους του Europa League. Χρειάστηκαν πολλά παιχνίδια για να το καταφέρουμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Προσπάθησα να παίξω όσο καλύτερα μπορούσα σε κάθε παιχνίδι, να δώσω τα πάντα μέσα στο γήπεδο, όπως θα συνεχίσω να κάνω κάθε μήνα".

Για το καλό ξεκίνημα της σεζόν: " Πιστεύω ότι ίσως φταίει η θέση που παίζω, ως επιθετικός. Παίζουμε με δύο επιθετικούς και νομίζω ότι είναι καλύτερο για μένα. Τώρα το απολαμβάνω πραγματικά, διασκεδάζω στο γήπεδο και έχω περισσότερες ευκαιρίες να πετυχαίνω τέρματα. Πιστεύω ότι μου ταιριάζει η θέση, αλλά ο ποδοσφαιριστής πρέπει να παίζει παντού, όπου του ζητάει ο προπονητής. Τώρα παίζω στην κορυφή και προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα μου και να πετυχαίνω γκολ".

Για τον ΠΑΟΚ: "Ο ΠΑΟΚ είναι τελείως διαφορετικός από την περσινή σεζόν. Έχουμε νέους παίκτες, παίζουμε διαφορετικό ποδόσφαιρο. Οι οπαδοί μας, μας πιστεύουν φέτος. Έρχονται και γεμίζουν το γήπεδο σε κάθε παιχνίδι. Πρέπει να φέρουμε αποτελέσματα για να τους ευχαριστήσουμε και φυσικά παίκτες όπως ο Μπερμπάτοφ, κάνουν τους πάντες να θέλουν να έρθουν στο γήπεδο. Είναι πολύ καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον ΠΑΟΚ να παίρνουν τέτοιους παίκτες, αλλά πρέπει να πάρουμε και αποτελέσματα τώρα για τον ΠΑΟΚ. Να πάμε όσο καλύτερα γίνεται σε Ελλάδα και Ευρώπη και πιστεύω να χτίσουμε κάτι καλό για το σύλλογο".

Για τις μεταγραφές και τον Μπερμπάτοφ: "Αν μου έλεγε κανείς ότι θα φέρναμε 12 νέους παίκτες, δεν θα το πίστευα, όπως επίσης και ότι θα έρθει ένα μεγάλο όνομα σαν τον Μπερμπάτοφ. Είναι όμως πραγματικότητα και τώρα πρέπει να πάιξουμε όλοι μαζί σαν ομάδα. Ελπίζω να δώσουμε ότι καλύτερο έχουμε μέσα στη σεζόν στο Europa League, στο πρωτάθλημα, να πάρουμε τα αποτελέσματα και να πάμε καλύτερα από πέρυσι. Εύχομαι ότι καλύτερο για εμάς, για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και να πάνε όλα καλά".

"Δεν κρατάω κακία στον Τούντορ, είμαι επαγγελματίας"

Ο Φακούντο Περέιρα περιέγραψε τα συναισθήματά του μία μέρα πριν τεθεί αντιμέτωπος με τον ΠΑΟΚ με την φανέλα της Γκαμπάλα. Ο Αργεντινός τόνισε ότι εφόσον αγωνιστεί στο αυριανό (17/9) ματς θα φερθεί σαν επαγγελματίας και θα δώσει τον καλύτερό του ευατό. Επεσήμανε ότι δεν κρατάει κακία στον Τούντορ για την αποφασή του να τον θέσει εκτός ΠΑΟΚ, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει του χρόνου στην Τούμπα.

"Περιμένουμε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. O προπονητής θα αποφασίσει αν θα παίξω. Φυσικά και θέλω να αγωνιστώ, θα δώσω τον καλύτερό μου ευατό. Βέβαια, θα είναι λίγο περίεργα αν πετύχω γκολ. Τρέφω εκτίμηση και αγάπη για τον κόσμο του ΠΑΟΚ, μου συμπαραστάθηκαν και μου φέρθηκαν όμορφα", είπε αρχικά στο Metropolis 95.5 και πρόσθεσε: "Για όλα τα γκολ χαίρομαι, αλλά είναι μόνο οι λίγες οι μέρες που έφυγα από τον ΠΑΟΚ και τώρα θα αντιμετωπίσω την πρώην μου ομάδα. Θα είναι λίγο περίεργα εάν σκοράρω. Δεν πιστεύω ότι φέτος δεν ξεκίνησε καλά η σεζόν. Εγώ, απλώς, σεβάστηκα την απόφαση του προπονητή να προπονούμαι μόνος. Είμαι ένας υπάλληλος. Ο ΠΑΟΚ είναι η πρώην ομάδα μου, αλλά θα φερθώ ως επαγγελματίας και αν αγωνιστώ θα διεκδικήσω τη νίκη".

Ρωτήθηκε αν κρατάει κακία στον Τούντορ: " Δεν έχω κάτι μαζί του, δεν αισθάνομαι λυπημένος. Ενιωθα άνετα στον ΠΑΟΚ. Από τη στιγμή, όμως, που ο προπονητής έδειξε τέτοια διάθεση δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Δεν ξέρω γιατί με έθεσε εκτός ομάδας αλλά είμαι επαγγελματίας και θα έκανα ό,τι μου έλεγε ο προπονητής".

Εξέφρασε την αποψή του για το τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος: " Ο Αρνεσεν θα βοηθήσει πολύ. Δεν είναι εύκολο ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ωστόσο, πιστεύω ότι θα τα καταφέρει. Το γεγονός ότι η ομάδα είναι καλά οικονομικά είναι πολύ σημαντικό αν θέλει να πετύχει αυτό τον στόχο".

Σχολίασε και την μεταγραφή του Μπερμπάτοφ: " Ολοι ξέρουμε ποιος είναι ο Μπερμπάτοφ. Πρόκειται για τεράστιο παίκτη. Επαιξε σε μεγάλες ομάδες όπως η Μάντσεστερ και θα ενισχύσει τον ΠΑΟΚ".

Τέλος, ανέφερε: " Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους του ΠΑΟΚ. Μακάρι του χρόνου να γυρίσω".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ