ΠΑΟΚ

Μακ: Το μυαλό στην πιο πετυχημένη σεζόν

Μακ: Το μυαλό στην πιο πετυχημένη σεζόν
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τι... δεν αναφέρει ο Ρόμπερτ Μακ για το ενδεχόμενο μεταγραφής του από τον ΠΑΟΚ. Ποιος είναι ο νέος προπονητής αποκατάστασης του Δικεφάλου, Πέταρ Μιλκάνοβιτς.

Ο Ρόμπερτ Μακ πρόκειται να ενταχθεί στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ στις 20 Ιουλίου, μετά από μία γεμάτη σεζόν και την παρουσία του στο EURO. Το σενάριο πώλησής του είναι κάτι που στον ΠΑΟΚ δεν αρνούνται, ωστόσο ο ίδιος με την πιο πρόσφατη ανάρτηση στην ιστοσελίδα του μιλά μόνο για τις διακοπές του, την επιστροφή του στις προπονήσεις και την πιο πετυχημένη σεζόν της καριέρας του.

Ο Σλοβάκος κάνει έναν απολογισμό για την πορεία του στον ΠΑΟΚ που έφτασε μέχρι τα προκριματικά του Champion League σημειώνοντας ότι έκανε 46 συμμετοχές (3.951 λεπτά συμμετοχής) και 21 γκολ (πρώτος σκόρερ της ομάδας).

Επίσης στην Εθνική έγινε βασικός μέλος και έοαιξε σε 12 ματς σημειώνοντας τέσσερα γκολ. Εκανε συνολικά 58 συμμετοχές και 25 γκολ."Ανυπομονώ για τις διακοπές και θέλω να πάμε στη θάλασσα. Στον ΠΑΟΚ θα ενταχθώ στις 20 Ιουλίου", ήταν η ατάκα του στο τέλος του κειμένου.

Προπονητής αποκατάστασης με εισήγηση Παούνοβιτς

Εδώ και αρκετές μέρες τον ρόλο του Πάολο Αρτίκο ως προπονητής αποκατάστασης, έχει αναλάβει ο Σέρβος, Πέταρ Μιλκάνοβιτς.

Ο 38χρονος γυμναστής είναι επιλογή του Βλάνταν Ίβιτς με εισήγηση του πολύ καλού φίλου του Σέρβου τεχνικού του ΠΑΟΚ, Βέλικο Παούνοβιτς.με τον Παούνοβιτς (που τον ήθελε και στους Σικάγο Φάιρ, αλλά δεν πήγε λόγω οικογένειας) έχει συνεργαστεί στην εθνική Νέων της Σερβίας που κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Πέρα από τις σπουδές και το πτυχίο UEFA A που κουβαλά έχει περάσει από κάποιους συλλόγους, έχει ασχοληθεί με αθλητές τένις.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ