ΠΑΟΚ

Μακ: "Τα δύο καλύτερα χρόνια μου στον ΠΑΟΚ"

Μακ: "Τα δύο καλύτερα χρόνια μου στον ΠΑΟΚ"

Ο Ρόμπερτ Μακ δεν ξέχασε την βοήθεια που του πρόσφερε ο ΠΑΟΚ στην καριέρα του σε συνέντευξή που έδωσε στη Ρωσία, απαντώντας σε ερωτήσεις οπαδών της Ζενίτ.

Συνέντευξη με ερωτήσεις από τους οπαδούς της Ζενίτ έδωσε ο Ρόμπερτ Μακ. Ο Σλοβάκος επιθετικός μίλησε και για το διάστημα που πέρασε στον ΠΑΟΚ, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του στην πρώην ομάδα του.

"Κάθε κίνηση, είναι μια δύσκολη απόφαση αλλά νομίζω πως έκανα τη σωστή επιλογή με το να πάω στον ΠΑΟΚ. Στη Γερμανία δεν έπαιζα όσο ήθελα, έπρεπε να αλλάξω κάτι στη ζωή μου. Ήθελα να παίξω και σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τότε ήρθε η προοπτική του ΠΑΟΚ. Στον ΠΑΟΚ πέρασα τα δύο καλύτερα χρόνια της καριέρας μου, πέτυχα πολλά με την ομάδα, εξελίχθηκα.

Θα είμαι πάντα ευγνώμων γι΄ αυτή την ομάδα και ποτέ δεν θα ξεχάσω όσα έχει κάνει για εμένα"είπε χαρακτηριστικά για το πέρασμά του από τον Δικέφαλο, ο Ρόμπερτ Μακ. Ο Σλοβάκος επιθετικός ξεχώρισε και ορισμένα γκο που σημείωσε με την 'ασπρόμαυρη" φανέλα:

"Ήταν με την Ντόρτμουντ στο Europa League. Ήρθαμε 1-1 εντός και εκτός νικήσαμε. Ήταν αξέχαστα γκολ, ειδικά αυτό στην Ελλάδα, σε ένα γεμάτο γήπεδο. Ήταν απίστευτη εμπειρία!".

Τέλος αναφέρθηκε και στην ατμόσφαιρα, κυρίως στο γήπεδο της Τούμπας: "Στην Ελλάδα υπάρχει τρελή ατμόσφαιρα! Για παράδειγμα το ματς με τον Ολυμπιακό τον περασμένο Μάρτιο διακόπηκε. Βέβαια όταν παίζεις μπροστά στον κόσμο αυτό σε ωθεί, αλλά μερικές φορές οι οπαδοί στην Ελλάδα είναι κυριολεκτικά τρελοί. Οι οπαδοί είναι διαφορετικοί από χώρα σε χώρα. Στη Γερμανία, επίσης, υπάρχει ωραία ατμόσφαιρα στις κερκίδες, αλλά απέχουν ακόμη από τους Έλληνες..."

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ