ΠΑΟΚ

Μακ: "Πώς να μην εκραγείς όταν επενδύεις εκατομμύρια και προσπαθούν να σε ληστέψουν;"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Νέα τοποθέτηση του Ρόμπερτ Μακ για το "λάθος του Ιβάν Σαββίδη που είχε το θάρρος να παραδεχτεί" και ερωτήματα για τον τρόπο που ενήργησαν οι παίκτες της ΑΕΚ.

Δεν έμεινε στο μήνυμα που ανέβασε στο Instagram για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι ο Ρόμπερτ Μακ. Προχώρησε σε νέα τοποθέτηση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του, μέσω της οποίας καταθέτει τη δική του άποψη για την “έκρηξη”, όπως την χαρακτηρίζει του Σαββίδη και προχωρά σε ανάλυση των τελευταίων στιγμών του αγώνα.

Αναλυτικά:

"Σήμερα κανείς δεν μιλάει για τη νίκη του ΠΑΟΚ στο γήπεδο. Τα ματς κρίνονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο και όχι αλλού… Τα ελληνικά και ξένα μέσα ενημέρωσης επικεντρώνονται στην είσοδο του κ. Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο.

Ξέρω πολύ καλά πώς οι αποφάσεις των διαιτητών μπορούν να σε κάνουν να αρρωστήσεις.

Πριν από δύο χρόνια, εγκατέλειψα τον ΠΑΟΚ κυρίως λόγω των όσων έγιναν στον αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, όταν μου έγινε πέναλτι και όχι μόνο δεν δόθηκε αλλά αποβλήθηκα κιόλας!

Πώς να μην εκραγείς όταν επενδύεις εκατοντάδες εκατομμύρια για την καταπολέμηση της διαφθοράς και την οικοδόμηση της καλύτερης ομάδας και στο τέλος, προσπαθούν να σε ληστέψουν;

Ο κ. Σαββίδης έκανε λάθος. Είχε το θάρρος να το παραδεχτεί και ζήτησε συγγνώμη σε όλους τους Έλληνες οπαδούς. Ποτέ δεν απείλησε και υποτίμησε κανέναν. Ειδικά παίκτες και των δύο ομάδων.

Πώς ήταν το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ; Σκοράραμε. Ο βοηθός του διαιτητή δεν έχει επισημάνει καμία παραβίαση κανόνων, ο κύριος διαιτητής αναγνώρισε το γκολ. Οι παίκτες της ΑΕΚ διαμαρτυρήθηκαν στον βοηθό, απαιτώντας μια περίεργη απόφαση. Μετά από περισσότερο από τρία λεπτά ο κύριος διαιτητής αποφάσισε ότι ήταν οφσάιντ…

Ο αντίπαλός μας έφυγε για τα αποδυτήρια. Υποστήριξαν ότι περίμεναν την ενημέρωση των διαιτητών. Όταν ο διαιτητής τους ζήτησε να βγουν στον αγωνιστικό χώρο για τη συνέχιση του αγώνα, αρνήθηκαν να επιστρέψουν στο γήπεδο. Ήταν τρομαγμένοι, όπως είπαν…

Η ΑΕΚ μπορεί να κερδίσει στο δικαστήριο. Μπορεί επίσης να πάρει τον τίτλο. Όμως ο αγώνας που έπαιξε στο γήπεδο μας τελείωσε υπέρ του ΠΑΟΚ με 1-0, όλες τα άλλα είναι ενάντια στο ελληνικό ποδόσφαιρο…".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ