ΠΑΟΚ

Μακ: "Ποιος θα το φανταζόταν"

Μακ: "Ποιος θα το φανταζόταν"
Μακ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός, Ρόμπερτ Μακ, μίλησε για την πρωτιά του ΠΑΟΚ στα playoffs, ενώ τόνισε πως η φετινή σεζόν ήταν η καλύτερη της καριέρας του.

Δεν θα είναι διαθέσιμος ο Ρόμπερτ Μακ στο ματς με τον Παναθηναϊκό αφού θα βρίσκεται με την Εθνική ομάδα της Σλοβακίας. Ο ίδιος δήλωσε:

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: "Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Η ισοπαλία απέναντι στην ΑΕΚ ισοδυναμεί με νίκη. Μια αγωνιστική πριν το τέλος των πλέι οφ είμαστε πρώτοι. Ποιος θα μπορούσε να το φανταστεί στην αρχή... Το ματς στην Αθήνα ήταν αρκετά σκληρό. Κάτω από τέτοιες συνθήκες ήταν ένα αρκετά υψηλού επιπέδου παιχνίδι.

Από το 32' παίζαμε με 10 παίκτες, όπως και η ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι υπέροχο να κρατάς την τύχη στα χέρια σου. Στο τελευταίο παιχνίδι υποδεχόμαστε τον Παναθηναϊκό και θα έχουμε τον κόσμο μας. Ακόμη και ένας βαθμός είναι αρκετός για να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ".

Για την απουσία του: "Πιστεύω στα παιδιά και μπορούν να τα καταφέρουν. Θα πρέπει να ενσωματωθώ στην Εθνική Σλοβακίας γιατί είναι μπροστά το Euro και θα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα είμαι εκεί. Είναι υπέροχο που αυτή η ομάδα κέρδισε ήδη τα δύο φιλικά της προετοιμασίας. Το αποτέλεσμα απέναντι στην Γερμανία είναι φανταστικό".

Για την φετινή του σεζόν: " Είναι η καλύτερη της καριέρας μου. Είχα 46 συμμετοχές, πέτυχα 20 γκολ και έδωσα έξι ασίστ. Παίξαμε σκληρά παιχνίδια στο πρωτάθλημα και στο Europa League περάσαμε στους ομίλους. Θα θυμάμαι για καιρό τα γκολ απέναντι στην Ντόρτμουντ".

Photo credits: Action images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ