ΠΑΟΚ

Mακ: "Περισσότερο χαίρομαι για την νίκη"

Mακ: "Περισσότερο χαίρομαι για την νίκη"
Mακ INTIME SPORTS

Ο Ρόμπερτ Μακ, που πέτυχε τρία γκολ στο ματς με την Μπρόντμπι, στάθηκε πιο πολύ στην νίκη του ΠΑΟΚ παρά στην εμφάνισή του. Τι δήλωσαν οι Πέλκας και Ροντρίγκες.

Ο Ρόμπερτ Μακ πέτυχε τρία γκολ ενώ έδωσε και δύο ασίστ στο ματς με την Μπρόντμπι. Μετά το τέλος του αγώνα είπε: " Είμαι χαρούμενος για τα τρία γκολ αλλά περισσότερο χαρούμενος για την νίκη. Το πιο σημαντικό είναι πως κερδίσαμε 5-0. Είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Δεν το περιμέναμε... Πρέπει όμως να είμαστε σοβαροί στην Δανία. Βάλαμε τις βάσεις για την πρόκριση. Πλέον πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο ματς με την Ξάνθη".

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: " Ξέρω ποιος είναι ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Τον έζησα και πέρυσι. Είμαι ευχαριστημένος που τον κάναμε χαρούμενο".

Πέλκας: "Στόχος μου η Εθνική..."

Ο Δημήτρης Πέλκας που πέτυχε ένα υπέροχο γκολ στο παιχνίδι με τους Δανούς, δήλωσε: "Το χαρήκαμε... Ευχαριστώ τον κόσμο, μας έδωσε θετική ενέργεια. Παίξαμε όπως έπρεπε, πιέσαμε πολύ και είχαμε ευκαιρίες αλλά και δοκάρι. Είμαστε πολύ χαρούμενοι".

Για το τέρμα του: "Ετσι μου βγήκε εκείνη την στιγμή η φάση. Ενιωσα μεγάλη χαρά. Το σημαντικό είναι πως περάσαμε, πως είμαι κοντά στους ομίλους και πως είμαστε ομάδα".

Για τον ότι τον είδε στο ματς ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Τσάνας και αν σκέφτεται πως μπορεί να κληθεί στην Εθνική:" Είναι ο μεγάλος στόχος του κάθε παίκτη να παίζει στην Εθνική. Σε κάθε αγώνα προσπαθώ να βελτιώνομαι και να δίνω ό,τι μπορώ. Είναι στόχος μου η Εθνική".

Για τον τραυματισμό του (στον οπίσθιο μηριαίο): "Θα κάνω αύριο μαγνητική. Θα δούμε".

Ροντρίγκες: "Χαρούμενος που σκόραρα"

Ο Γκάρι Ροντρίγκες... άνοιξε λογαριασμό με το γκολ που πέτυχε. Μετά το τέλος του αγώνα είπε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα. Ευχαριστούμε τον κόσμο. Το ποδόσφαιρο δεν σου επιτρέπει να θεωρείς κάτι δεδομένο και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για την πρόκριση και στο εκτός έδρας ματς".

Ολσεν: "Συγκεντρωμένοι και στην Δανία"

Ο Ρόμπιν Ολσεν δεν είχε... πολλή δουλειά στο παιχνίδι με την Μπρόντμπι. Ο πορτιέρο του ΠΑΟΚ είπε:

Για το αν ο ΠΑΟΚ "τελείωσε" με την υπόθεση πρόκριση: "Δεν μπορούμε να το πούμε τώρα. Πρέπει να παίξουμε το δεύτερο παιχνίδι για να προκριθούμε. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στη Δανία".

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ και αν τον... χάζευε: " Θα ήθελα να τους δω, αλλά ήμουν συγκεντρωμένος στο παιχνίδι. Τους άκουγα βέβαια και απόλαυσα την εμπειρία όταν βάλαμε γκολ".

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ: " Δουλεύουμε στην προπόνηση και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Πιστεύω θα έχουμε μια πολύ καλή σεζόν".

Μαλεζάς: "Τώρα το μυαλό μας στην Ξάνθη..."

Μετά το τέλος του αγώνα ο Στέλιος Μαλεζάς ανέφερε: " Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε. Κάναμε πολύ σημαντικό βήμα. Δεν πρέπει να έχουμε στο μυλαμό ότι μας τελείωσε η πρόκριση, αυτό γίνεται πάντα μετά το δεύτερο παιχνίδι. Το μυαλό μας πρέπει να είναι στο παιχνίδι με την Ξάνθη για το πρωτάθλημα".

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: " Όλοι ξέρουν τη δυναμική του ΠΑΟΚ. Για εμένα δεν είναι κάτι περίεργο η εικόνα αυτή της Τούμπας".

Για την αμυντική συμπεριφορά: "Για εμάς αυτό που πρέπει να κοιτάμε είναι να μη δεχόμαστε γκολ. Είχαμε πολύ καλά διαστήματα στο παιχνίδι, είχε 1-2 ευκαιρίες η Μπρόντμπι, πρέπει να το δούμε και να το βελτιώσουμε"

Για το ότι έπαιξε μαζί με άλλους δύο αμυντικούς (Βίτορ και Κόστα): "Ηταν λίγο περίεργο στην αρχή αλλά με το να είσαι συγκεντρωμένος ξεχνάς τα πάντα και είσαι προσηλωμένος μόνο εκεί".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ