ΠΑΟΚ

Μακ: "Παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Ρόμπερτ Μακ υποστήριξε ότι ο ΠΑΟΚ παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Τι ανέφερε για το μέλλον του.

Πολυτιμότερος παίκτης του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης (3-0) αναδείχθηκε ο Ρόμπερτ Μακ. Στις δηλώσεις του, ο Σλοβάκος μίλησε για τις εμφανίσεις της ομάδας του, για το γκολ που πέτυχε, ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την απώλεια βαθμών της ΑΕΚ: "Δεν μας απασχολεί τι έκανε η ΑΕΚ χθες. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο έργο μας και στα παιχνίδια μας. Παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και θέλουμε να βελτιωθούμε και άλλο για να έχουμε το πρωτάθλημα στα χέρια μας."

Για την επιστροφή του στη βασική 11άδα και στα γκολ: " Είμαι χαρούμενος που πήρα ευκαιρία έχουμε καλούς παίκτες και όταν μας δίνετε η ευκαιρία προσπαθούμε να την αρπάξουμε από τα μαλλιά. Θέλουμε να κάνουμε τον προπονητή να έχει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο για τους ποιους παίκτες θα χρησιμοποιήσει."

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Για τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος: "Έχουμε 12 ματς μέχρι το τέλος, είναι σημαντικά τα επόμενα εκτός έδρας τα ματς, αν και έχουμε βελτιωθεί και σε αυτόν τον τομέα. Παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα αλλά υπάρχει χώρος για βελτίωση.. Το γκολ το αφιερώνω σε μένα και την οικογένεια μου."

Για τη συνεργασία του με τον Πρίγιοβιτς: "Στην προπόνηση δουλεύουμε με τον Πρίγιοβιτς. Ο προπονητής μας, μας δίνει οδηγίες για το πως να βελτιωθούμε."

Για τους αγώνες Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ατρόμητο: "Είναι διπλά παιχνίδια, ο Ατρόμητος έχει καλή ομάδα, αλλά θέλουμε να σκοράρουμε για να έχουμε το πλεονέκτημα στο εκτός έδρας ματς και για τον επαναληπτικό στην έδρα μας."

Για το μέλλον του και αν θα μείνει στον ΠΑΟΚ: "Είναι κάτι που δεν θα το αποφασίσω εγώ. Είμαι ακόμα παίκτης της Ζενίτ και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στα επόμενα ματς. Πρέπει να γίνουν συζητήσεις για να αποφασιστούν αυτά, εγώ πάντως θα ήθελα να μείνω."

ΤΣΙΜΙΡΟΤ: "ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ"

Ο Γκόικο Τσίμιροτ χαρακτήρισε σημαντική τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Απόλλωνα Σμύρνης. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα τηςNova:

Για τη νίκη του ΠΑΟΚ: " Το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο γιατί οι αντίπαλοι έπαιζαν συνεχώς άμυνα, όμως κερδίσαμε και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μας. Ελπίζουμε στο μέλλον να συνεχίσουμε έτσι".

Για το τι σημαίνει το αποτέλεσμα: "Είναι πολύ σημαντικό για μας γιατί χθες η ΑΕΚ αναδείχτηκε ισόπαλη και τώρα περάσαμε δύο βαθμούς μπροστά. Στην συνέχεια παίζει Ολυμπιακός - ΑΕΚ και έχουμε μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη και να ανέβουμε στην κορυφή".

Για την απόδοσή του: " Νιώθω πραγματικά πολύ καλά, παίζω συνεχώς στην ίδια θέση. Είμαι σε καλή κατάσταση αγωνιστικά και προσωπικά, είναι σημαντικό να παίζεις και να κερδίζεις".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ