ΠΑΟΚ

Μακ: "Ο Ολυμπιακός πρέπει να παίζει με δικούς του διαιτητές"

Μακ: "Ο Ολυμπιακός πρέπει να παίζει με δικούς του διαιτητές"
Βούρος Μακ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ρόμπερτ Μακ έκανε νέες καυστικές δηλώσεις στη Σλοβακία για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την κυριαρχία του Ολυμπιακού. Τι είπε για την διαιτησία και τους φιλάθλους.

Δεν σταματά να μιλά για την εύνοια του Ολυμπιακού και τα πέναλτι που κερδίζει ο Ρόμπερτ Μακ. Ο πρωταγωνιστής της φάσης (σ.σ. στη μονομαχία με τον Καπίνο που δεν σφυρίχθηκε οφσάιντ) που οδήγησε στη διακοπή του ημιτελικού ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και ολόκληρου του Κυπέλλου μίλησε στην σλοβακική ιστοσελίδα " pluska.sk" και είπε πράγματα που θα συζητηθούν.

Αρχικά, τόνισε: "Ο Ολυμπιακός πρέπει να παίζει σε μία δική του διοργάνωση με δικούς του διαιτητές. Αυτό που συμβαίνει εδώ είναι άνευ προηγουμένου. Φυσικά, ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα και διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες. Είναι τροφή για σκέψη όταν σε κάθε παιχνίδι παίρνει πέναλτι",τόνισε αρχικά ο άσος του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε:

"Μέχρι και οι οπαδοί τους είναι στενοχωρημένοι που κερδίζουν με αυτόν τον τρόπο. Και οι άνθρωποι της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, οι οποίοι είναι μεγάλοι ανταγωνιστές μας, παραδέχθηκαν ότι αυτό που μας συνέβη στον ημιτελικό ξεπερνά όλα τα όρια και μας ενθαρρύνουν. Αυτό είναι σημαντικό για μένα. Το μόνο πράγμα που θα ήθελα είναι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να συνειδητοποιούσε τι συμβαίνει και να έπαιρνε ριζοσπαστικά μέτρα".

Τέλος, σημείωσε: "Δεν έχει αλλάξει μέχρι σήμερα. Έχει ακυρωθεί ολόκληρο το κύπελλο, δεν είναι γνωστό αν θα συνεχιστεί. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μου έχουν συμπαρασταθεί και αυτό το εκτιμώ πάρα πολύ. Το ποδόσφαιρο στη χώρα πρέπει να είναι καθαρό".

Photo Credits: Action images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ