ΠΑΟΚ

Μακ: "Να πάρουμε το Κύπελλο"

Μακ: "Να πάρουμε το Κύπελλο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ρόμπερτ Μακ μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Ιγκορ Τούντορ ενώ για το μέλλον του τόνισε πως είναι συγκεντρωμένος στον "Δικέφαλο". Τι δήλωσαν οι Γιάννης Μυστακίδης και Τέρι Άντονις.

Για τον Ιγκορ Τούντορ αλλά και για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ μίλησε ο Ρόμπερτ Μακ. Συγκεκριμένα ο Σλοβάκος είπε:

" Ο Τούντορ είναι νεαρός προπονητής και αυτό μας βοηθά. Είναι πολύ καλός προπονητής και ελπίζω να μείνει στον ΠΑΟΚ για πολύ ακόμη. Είναι φιλόδοξος και ελπίζω να μείνει εδώ τα επόμενα χρόνια για να προσφέρει στον ΠΑΟΚ".

Για την παραμονή του στον ΠΑΟΚ, τόνισε:

"Έχω δύο χρόνια συμβόλαιο. Είμαι συγκεντρωμένος στον ΠΑΟΚ. Έχει έναν υπέροχο κόσμο. Βέβαια όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, δεν είναι το καλύτερο για εμάς. Θέλω να πάρουμε έναν τίτλο, το Κύπελλο. Το τι θα γίνει στο ποδόσφαιρο και στο μέλλον, δεν το ξέρουμε".

Μυστακίδης: "Πιστεύω να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό"

Ο Γιάννης Μυστακίδης αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης του ΠΑΟΚ στο ματς με τον Αστέρα. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής είπε:

Για το βραβείο του MVP:

"Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου. ΜVP είναι ο κόσμος, όλοι οι παίκτες με τον τεχνικό επιτελείο. Προσπαθούμε όλοι μαζί για την ομάδα και όταν έρχονται αποτελέσματα είμαστε χαρούμενοι".

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ:

"Στα προηγούμενα παιχνίδια παίζαμε καλό ποδόσφαιρο αλλά δεν κερδίζαμε. Το σημαντικό είναι το αποτέλεσμα. Δείξαμε πάθος, θέληση και πήραμε μια νίκη η οποία είναι σημαντική για τη συνέχεια. Όλη η ομάδα προσπαθούσαμε να βρούμε τα πατήματά μας. Δείχνουμε ότι έχουμε χαρακτήρα, στις δύσκολες στιγμές η ομάδα δείχνει ότι είναι μεγάλη.

Θέλουμε τους οπαδούς δίπλα μας, ευχαριστούμε όσους ήταν κοντά μας σήμερα. Στα προηγούμενα ματς, ήμασταν κυρίως άτυχοι. Με μια ευκαιρία δεχόμασταν γκολ. Σήμερα δεν κινδυνέψαμε, και αυτό δείχνει ότι είμαστε μια ομάδα με αρχή και τέλος. Από το ξεκίνημα παίζουμε Πέμπτη και Κυριακή. Το ξέραμε και έπρεπε να συμβιβαστούμε".

Για το ματς με τον Ολυμπιακό:

"Αυτή η ομάδα χαρακτηρίζεται από το πάθος. Μέσα στο γήπεδο και με το δυναμικό παρών του κόσμου την Τετάρτη, πιστεύω θα καταφέρουμε να κερδίσουμε".

Άντονις: "Πολύ χαρούμενοι οι γονείς μου"

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Τέρι Αντονις ανέφερε:

"Είμαι χαρούμενος για την νίκη και την συμμετοχή μου. Ξύπνησαν νωρίς οι γονείς μου στην Αυστραλία για να με δουν. Μίλησα μαζί τους είναι πολύ χαρούμενοι και εγώ είμαι πολύ χαρούμενος που είδα την ομάδα να παίρνει τους τρεις βαθμούς και να πηγαίνει καλά. Είχαμε όρεξη και πάθος και μπήκαμε δυνατά από την αρχή. Έχω να δώσω πολλά ακόμα, αλλά το πιο σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί".

Για το ματς με τον Ολυμπιακό, ανέφερε:

"Είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι με μια καλή ομάδα. Μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο, να μπούμε από την αρχή δυνατά και να δείξουμε ότι μπορούμε να πάρουμε και αυτό το ματς".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ