ΠΑΟΚ

Μακ: "Με άγγιξε ο διαιτητής, τον έφτυσα"

Μακ: "Με άγγιξε ο διαιτητής, τον έφτυσα"
Μακ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ρόμπερτ Μακ έκανε δηλώσεις για όσα συνέβησαν στην Τούμπα και το ματς ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός αποκαλύπτοντας τον διάλογο του με τον Μήτσιο, παραδεχόμενος ότι τον έφτυσε (VIDEO).

Ο Ρόμπερτ Μακ εξήγησε μέσω της προσωπική σελίδας του το ξέσπασμά του χθες μετά το μη καταλογισμό πέναλτι στην μονομαχία του με τον Καπίνο. Με τις δηλώσεις του ξεκαθαρίζει ότι θεωρεί ότι "το πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο Ολυμπιακός. Επηρεάζει τα πάντα".

Ακόμη αποκάλυψε τον διάλογό του με τον Μήστιο που οδήγησε στην αποβολή του. Αναλυτικά, όσα είπε:

«Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ένα ντέρμπι. Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική. Το γήπεδο ήταν κατάμεστο. Ξεκινήσαμε πολύ καλά και ήμουν πολύ χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα. Στο β΄ ημίχρονο όμως δεν παίχθηκε ποδόσφαιρο. Ενας άνθρωπος δεν μας επέτρεψε να παίξουμε στα ίσα. Όπως παίζετε το ποδόσφαιρο. Λίγο πριν το τέλος του αγώνα ήμουν έτοιμος να σκοράρω αλλά ο γκολκίπερ της αντίπαλης ομάδας μου έκανε πέναλτι. Ο διαιτητής όμως ήταν μάλλον τυφλός. Έκανε σαν να μην είδε τίποτα.

Πρώτα πήγα στον διαιτητή και του ζήτησα να μιλήσει με τον βοηθό του, θεωρώντας ότι έχει δει καλύτερα εκείνος τη φάση. Δεν το έκανε και πήγα στον άλλο διαιτητή, τον Μήτσιο και του είπα ότι αν δεν είδε το πέναλτι δεν έχουν πλέον καμία δουλειά να κάνουν στο γήπεδο, λέγοντας του να πάει στο σπίτι του με την οικογένεια του να παρακολουθήσει το παιχνίδι από την τηλεόραση. Συνέχισε εκείνος λέγοντας μου ότι δεν ήταν φάουλ και ήταν θέατρο και μάλιστα με άγγιξε. Ήταν πολλά τα νεύρα μου, πήγα προς αυτόν και έφτυσα προς το μέρος του κοντά στα πόδια του. Μου είπε ότι αν το ξανακάνω θα πάρω κόκκινη κάρτα. Εγώ έφτυσα ξανά και πήρα κόκκινη κάρτα..

Πήγα να του δώσω το χέρι κι εκείνος απέφευγε. Όταν ο διαιτητής δεν σου δίνει το χέρι, μαρτυρεί κάτι. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι κατανοώ τους οπαδούς μας. Για ότι έγινε στους οπαδούς μας, την ευθύνη έχει μόνο ένας. Ο διαιτητής του αγώνα. Συντάσσομαι με όσα είπε ο κ. Σαββίδης, ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να παίζει μόνος του με δικό του διαιτητή. Αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα, είναι άνευ προηγουμένου. Δεν τα λέω επειδή είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ αλλά για το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Υπάρχουν στο πρωτάθλημα καλοί παίκτες και ανταγωνισμός αλλά το πρόβλημα είναι ο Ολυμπιακός. Επηρεάζει τα πάντα. Όσους αγώνες έχουν γίνει έχουν και νίκες. Αυτό και μόνο τα λέει όλα. Φυσικά έχει ποιότητα και καλούς παίκτες ο Ολυμπιακός αλλά δεν μπορεί να έχει πέναλτι σε κάθε αγώνα. Είναι τροφή για σκέψη. Την τελευταία 10ετια έχει 10 τίτλους και κερδίζει εκατομμύρια ευρώ. Το βράδυ της Τετάρτης μετά τον αγώνα ακόμα και οπαδοί του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ μου είπαν ότι αυτό που έγινε ξεπερνά τα όρια και μας ενθαρρύνει.

Αυτό ήταν πολύ σημαντικό για μένα. Ακόμα και οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν απολαμβάνουν τις επιτυχίες της ομάδας τους. Την προηγούμενη εβδομάδα γιόρτασαν το πρωτάθλημα σε μισοάδειο γήπεδο. Το μόνο πράγμα που θα ήθελα είναι να λάβει δραστικά μέτρα η ΕΠΟ. Ο αγώνας θα μπορούσε να είχε λήξει με δίκαιο τρόπο και να πηγαίναμε στην ρεβάνς να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Για εμάς ο αγώνας τελείωσε σαν πόλεμος. Για όλα φταίει ο διαιτητής. Δεν ξέρω πόσο θα παίζω ακόμα στον ΠΑΟΚ. Έχω συμβόλαιο για δυο ακόμα χρόνια και είμαι χαρούμενος. Αγαπώ τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και η ομάδα με έχει βοηθήσει πολύ. Πρέπει να παίζουμε σε γεμάτα γήπεδα. Πρέπει να υπάρξουν παραιτήσεις από την ΕΠΟ και να αφήσουν άλλους να κάνουν σοβαρή δουλειά στο ποδόσφαιρο. Όχι να υπάρχει πρωτάθλημα μόνο για τον Ολυμπιακό. Δεν είμαι χούλιγκαν. Θέλω για την συμπεριφορά μου να ζητήσω συγγνώμη από τους οπαδούς μας. Είμαι επαγγελματίας παίκτης. Αποφάσισα να τα γράψω αυτά για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον ΠΑΟΚ γιατί τους αξίζει ένα καθαρό ποδόσφαιρο».

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ