ΠΑΟΚ

Μακ: "Ήταν η πιο εξοργιστική στιγμή στη ζωή μου"

Μακ: "Ήταν η πιο εξοργιστική στιγμή στη ζωή μου"
Μακ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ρόμπερτ Μακ θυμάται το ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό για τον οποίο τονίζει πως τον παίζουν 80-20 ενώ υπογραμμίζει πως ήταν συναίσθημα της στιγμής η επιθυμία που εξέφρασε να φύγει από τον ΠΑΟΚ.

Απόσπασμα των δηλώσεων του Ρόμπερτ Μακ από το Toumba Magazine φιλοξενεί η επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, με τον Σλοβάκο να αναφέρεται στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό αλλά και στα όσα είχε πει ο Λούμπος Μίχελ για το ότι ζήτησε να φύγει από τον ΠΑΟΚ μετά από εκείνο το παιχνίδι. Αναλυτικά:

Για την πορεία του στον ΠΑΟΚ: " Ήρθα στον ΠΑΟΚ για ν’ αλλάξω την καριέρα μου διότι στη Γερμανία δεν έπαιζα το ποδόσφαιρο που ήθελα. Ήμουν απογοητευμένος με το ποδόσφαιρο και ήθελα να πετύχω κάτι στη ζωή μου. Αυτός, λοιπόν, ο ενάμισης χρόνος που βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ είναι το καλύτερο διάστημα στη ζωή μου. Όπως είπες, συνέβησαν πολλά πράγματα. Έκανα πολλές συμμετοχές, δημιούργησα οικογένεια και είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα εδώ. Ένιωσα σαν το σπίτι μου κι έτσι αισθάνομαι και τώρα. Είναι πολύ ωραίο να είσαι μέλος αυτής της ομάδας. Αυτή η σεζόν είναι ίσως η καλύτερη στην καριέρα μου. Και με τον ΠΑΟΚ και με την Εθνική. Ο ΠΑΟΚ με βοήθησε να καθιερωθώ στην Εθνική. Αν δεν έπαιζα εδώ δεν πιστεύω ότι θα ήμουν βασικός στη Σλοβακία. Ο ΠΑΟΚ μου έδωσε τα πάντα ως τώρα".

Για την πλέον περίεργη εμπειρία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο: "Ο ημιτελικός με τον Ολυμπιακό. Στο ποδόσφαιρο όλα είναι 50-50. Στην Ελλάδα, βέβαια, όταν αντίπαλος είναι ο Ολυμπιακός είναι 80-20. Έπειτα από όσα έχω ζήσει εδώ, αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Τρελάθηκα και θέλω να το ξεχάσω. Ήμουν πολύ χαρούμενος για το γκολ και το συναίσθημα στη γεμάτη Τούμπα κι ελπίζω ν’ αλλάξουν αυτοί οι άνθρωποι που δεν αξίζουν να βρίσκονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο".

Για το αν επιθυμεί να φύγει από την Ελλάδα όπως είπε μετά τον ημιτελικό: "Εκείνη τη στιγμή όλοι ήμασταν πολύ απογοητευμένοι. Για μένα ήταν η πιο εξοργιστική στιγμή στη ζωή μου. Είμαι 25 χρονών και ασχολούμαι 18 χρόνια με το ποδόσφαιρο. Ποτέ δεν έχω ξανανιώσει έτσι. Πάνω στα νεύρα μου, λοιπόν, είπα ότι δεν θέλω να είμαι κομμάτι αυτού του ποδοσφαίρου. Ήταν μια συναισθηματική αντίδραση διότι ανυπομονούσα γι’ αυτό το παιχνίδι, ήθελα ν’ αγωνιστώ και να τελειώσει δίκαια. Όχι μ’ αυτόν τον τρόπο. Όπως και να ’χει όλα περνάνε με τον χρόνο. Ό,τι συνέβη είναι στο μυαλό μου, αλλά δεν μπορώ να τ’ αλλάξω. Πάντως ό,τι ειπώθηκε ήταν συναίσθημα της στιγμής".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ